Στοργή: Παίρνει το πράσινο φως και για β΄ σεζόν;

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου
ΣΤΟΡΓΗ

Ο Σκάι δείχνει να βιώνει μία από τις πιο δύσκολες σεζόν των τελευταίων ετών ωστόσο κάποιοι μέσα στο κανάλι δείχνουν να μη χάνουμε την ελπίδα τους. Ένα από τα προγράμματα που φαίνεται να έχει κερδίσει τόσο τους τηλεθεατές όσο και τα στελέχη του καναλιού του νέου Φαλήρου είναι η σειρά «στοργή». Και μπορεί ο αρχικός προγραμματισμός να μην την ευνόησε Καθώς για άλλη μέρα προοριζόταν κι αλλού κατέληξε για να επιστρέψει τελικά στον αρχικό προγραμματισμό ωστόσο είναι από τις δουλειές που φέτος ξεχωρίζουν στην ελληνική τηλεόραση.
Έτσι το κανάλι περιμένει ένα νεύμα των τηλεθεατών ή καλύτερα τη βάση όσον αφορά στα νούμερα τηλεθέασης για να δώσει ακόμη μία σεζόν στην κοινωνική σειρά της Ατζούν media.

Σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό έχουν γυριστεί συνολικά 24 επεισόδια για τη φετινή σεζόν τα οποία και θα προβληθούν μέχρι τον Μάρτιο. Αν ωστόσο η σειρά τσιμπήσει μερικές ποσοστιαίες μονάδες ακόμα το κανάλι είναι έτοιμο να ανανεώσει τη σειρά και για την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν καθώς θεωρείται ότι ακουμπάς ευαίσθητες χορδές ελληνικής κοινωνίας.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *