Στον Βαγγέλη Μαρινάκη και την ALTER EGO η ταινιοθήκη και τα σήματα του MEGA

-

- Advertisement -

Την ταινιοθήκη και το σήμα του MEGA, απέκτησε σήμερα η εταιρεία του Βαγγέλη Μαρινάκη ΑLTER EGO ύστερα από την ολοκλήρωση του διαγωνισμού. Κατατέθηκαν δύο προσφορές και συγκεκριμένα 33 εκατ. από μια κυπριακή εταιρεία στην οποία συμμετέχουν τέσσερις τηλεοπτικοί σταθμοί Alpha, STAR, Open και Μακεδονία TV, και 33.999.999 ευρώ από την εταιρεία ΑLTER EGO.  Σύμφωνα με πληροφορίες ο ΑΝΤ1 δεν κατέθεσε τελικά προσφορά παρά το γεγονός πως ο Θοδωρής Κυριακού είχε εκφράσει ανοιχτά το ενδιαφέρον του για την ταινιοθήκη του MEGA, ούτε ανεξάρτητα το κανάλι ούτε με την κοινοπραξία των παραπάνω καναλιών για δύο βασικούς λόγους. Ο πρώτος λόγος είναι πως δραστηριοποιείται στο εξωτερικό και η επιθυμία του είναι να επενδύσει εκεί περαιτέρω, και ο δεύτερος λόγος είναι πως τη φετινή σεζόν ο σταθμός κερδίζει υψηλά νούμερα τηλεθέασης από την σειρά εποχής “Άγριες Μέλισσες”.

Σήμερα το πρωί οι ενδιαφερόμενοι έστειλαν τις δεσμευτικές τους προσφορές για την “Ομάδα Ενεργητικού Α'” η οποία αφορά την ακίνητη περιουσία του Mega, όπως επίσης και για την “Ομάδα Ενεργητικού Β'” που συμπεριλαμβάνει τα υπόλοιπα περιουσιακά στοιχεία του καναλιού, δηλαδή το σήμα “Mega”,την ταινιοθήκη, τους τίτλους που έχει κατοχυρώσει, τα μηχανήματα, τα χρέη και το αρχείο ειδήσεων του καναλιού.

- Advertisement -

Αξίζει να αναφερθεί πως ο πλειστηριασμός για τα περιουσιακά στοιχεία του Mega πραγματοποιήθηκε λίγες ημέρες μετά από την συμπλήρωσε ενός έτους από την ημέρες που έπεσε “μαύρο” στο πρώτο ιδιωτικό κανάλι της Ελλάδας που αν μη τι άλλο έγραψε ιστορία το τηλεοπτικό τοπίο της χώρας.

- Advertisement -

Τελευταία άρθρα

Είναι επίσημο: Ο Νίκος Μουτσινάς για άλλα δυο χρόνια στον ΣΚΑΪ

Μπορεί κάποια δημοσιεύματα να ήθελαν τον Νίκο Μουτσινά να φεύγει από τον ΣΚΑΪ αλλά όταν έχεις ένα τέτοιο χαρτί...

Το δελτίο της νοηματικής προκαλεί απώλειες στα κανάλια

Σε μεγάλο εμπόδιο έχει εξελιχθεί το δελτίο της νοηματικής τόσο για τον ΣΚΑΪ όσο και για το STAR με...

Στην COSMOTE TV η αποκαλυπτική συνέντευξη του πρίγκιπα Χάρι στο “The Late Late Show” και τον Τζέιμς Κόρντεν

Η αποκαλυπτική συνέντευξη του πρίγκιπα Χάρι της Μεγάλης Βρετανίας, στον Τζέιμς Κόρντεν («The Late Late Show») με θέμα τους λόγους που αποσύρθηκε από τα βασιλικά του καθήκοντα θα...

Και επίσημα ο Μανούσος Μανουσάκης στην ΕΡΤ

«Πράσινο φως» από το διοικητικό συμβούλιο της δημόσιας τηλεόρασης δόθηκε στη νέα σειρά του σκηνοθέτη. Αποφασίστηκε το κόστος ανάθεσης της...
- Advertisement -
- Advertisement -

Μπορεί επίσης να σας αρέσειΣΧΕΤΙΚΑ
Συνιστάται σε εσάς