Στον αέρα βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα το νέο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη. Το “One Channel” εκπέμπει ζωντανά πλέον και παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε την έναρξη του διαδικτυακού καναλιού παρακολουθώντας το βίντεο που ακολουθεί:

Την πρώτη ψυχρολουσία πήραν η Βάσω Μητρομάρα, ο Ανδρέας Παπαδόπουλος και ο Θανάσης Φουσκίδης, καθώς ήταν οι πρώτοι δημοσιογράφοι που καλωσόρισαν τον κόσμο με την εκπομπή «On Line». Στη συνέχεια, και μέχρι τις 20:00 θα ακολουθεί η εκπομπή «One Direct» του Γιώργου Παπαχρήστου και της Τζίνας Μοσχολιού.

Από τις 20:00 μέχρι τις 20:30 ο Λευτέρης Τρίγκας θα παρουσιάζει ένα ημίωρο τηλε-περιοδικό ποικίλης ύλης, ενώ από τις 20:30 μέχρι τις 21:30, ο δημοσιογράφος Γιάννης Μούτσος, που είχαμε γνωρίσει και από την εκπομπή του ALPHA πέρσι “Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση” θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του νέου διαδικτυακού καναλιού.

Καθημερινή παρουσία στις εκπομπές και στα δελτία θα έχουν οι διευθυντές των εφημερίδων, «Τα Νέα» Γιώργος Μαντέλας και «Βήμα» Αντώνης Καρακούσης. Τέλος, από τις 22:00 έως και τις 24:00 ο Δημήτρης Μανιάτης και η Αθηναΐς Νέγκα, με μια εκπομπή θα κάνουν απολογισμό της επικαιρότητας.

Για να το παρακολουθήσετε το νέο κανάλι πατήστε εδώ: https://www.onetv.gr/