Στον αέρα η σειρά του Μάρκου Σεφερλή στον ΣΚΑΪ

team
team

Αβέβαιο είναι το μέλλον του δεύτερου project του Μάρκου Σεφερλή στον ΣΚΑΪ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου στη “Real Life”.

Η συμφωνία του ηθοποιού και παρουσιαστή με το κανάλι του Φαλήρου φέρεται να αφορούσε την παρουσίαση της “Μαμάς”, τα δικαιώματα μετάδοσης των παραστάσεών του αλλά και την επαναφορά της σειράς “Ορκιστείτε παρακαλώ”.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας, η σειρά προορίζεται για το δεύτερο μισό της σεζόν ωστόσο αυτή τη στιγμή δεν είναι βέβαιο ότι θα βγει στον αέρα τον Φεβρουάριο.

Οι επιδόσεις της μυθοπλασίας του ΣΚΑΪ, στην οποία ανήκει η κωμική σειρά, δημιουργούν, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μία επιφυλακτικότητα όσον αφορά τις επόμενες κινήσεις.

- Advertisement -

Οι πληροφορίες της εφημερίδας αναφέρουν ότι οι προετοιμασίες για τη σειρά βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο, χωρίς να έχει προγραμματιστεί η έναρξη των γυρισμάτων. Δεν υπάρχουν ακόμα οριστικές αποφάσεις για το μέλλον του “Ορκιστείτε παρακαλώ”.

Για την ιστορία, το “Ορκιστείτε παρακαλώ” προβλήθηκε κατά τις τηλεοπτικές περιόδους 1982-1987 στην ΕΡΤ2. Η σειρά είχε ως κεντρικό θέμα υποθέσεις που εκδικάζονται επί καθημερινής βάσεως στα Δικαστήρια της Ευελπίδων. Οι μόνιμοι πρωταγωνιστές της σειράς ήταν ο Γιάννης Μιχαλόπουλος, η Ελένη Φιλίνη και η Βίνα Παπαδοπούλου.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *