Στον αέρα η κοινή εμφάνιση Βανδή Βίσση

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου

Μπορεί να θεωρείται δεδομένο και κλεισμένο ότι η Αννα Βίσση θα εμφανιστεί στο πλατό του J2US και θα βρεθεί απέναντι από τη Δεσποινα Βανδή αλλά μερικά 24ωρα πριν και ακόμα δεν έχει κλείσει το περιβόητο ντουέτο επι σκηνής με την κριτή του τάλεντ σόου του Open.

Σύμφωνα με πληροφορίες χθες έγινε ακόμα ένα meeting με θέμα την πολυσυζητημένη εμφάνιση των δυο κύριων που θα πραγματοποιηθεί την βραδιά του τελικού στις 26 Δεκεμβρίου. Ωστόσο, δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί ότι θα γίνει κοινή εμφάνιση επί σκηνής ανάμεσα στις δυο κάτι που υποδηλώνει τελικά ότι η φημολογούμενη κόντρα δεν ήταν καθόλου φημολογούμενη. Σε αυτή την κατεύθυνση είναι και η πληροφορία ότι η Δεσποινα Βανδή έχει προσπαθήσει πολλές φορές να ρίξει γέφυρα στην Αννα Βίσση και να συνεργαστούν αλλά από την πλευρά της Βίσση έφαγε πόρτα.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες το ποσό που πήρε η Αννα Βίσση για την εμφάνιση της μετρά πολλά μηδενικά αλλά από την άλλη και η Δεσποινα Βανδή ζήτησε διπλό μεροκάματο για το συγκεκριμένο επεισόδιο προκειμένου να βγουν στον αέρα έστω κι αν ακόμα δεν είναι σίγουρη η κοινή εμφάνιση επί σκηνής όπως συνέβη με Βασίλη Καρρα και Καιτη Γαρμπή. Η συνέχεια εοι της οθόνης…

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *