Στον αέρα η 2η εκπομπή του Κωνσταντάρα στον ΣΚΑΪ

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου

Ακόμα δεν ξεκίνησε η σεζόν και άρχισαν τα όργανα. Στον αέρα βρίσκεται η δεύτερη εκπομπή του Λάμπρου Κωνσταντάρα στον ΣΚΑΪ, μην σας πω ότι ήδη έχει αναβληθεί αλλά δυστυχώς όπως γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις ο ενδιαφερόμενος το μαθαίνει πάντα τελευταίος.

Ο δημοσιογράφος που φέτος θα βρίσκεται στο πλευρό της Φαίης Σκορδά και μεταγράφηκε από το OPEN ως το νέο άσετ του σταθμού που θα είχε μάλιστα διπλό και ενισχυμένο ρόλο, όπως έλεγε το ρεπορτάζ, καθώς παράλληλα με το πρωινό θα έκανε και μια εκπομπή το Σαββατοκύριακο. Επρόκειτο για το ανανεωμένο “Dot.” που από το STAR θα επέστρεφε στον ΣΚΑΪ αλλά με νέο δίδυμο παρουσιαστών. Η εκπομπή μάλιστα ανήκει στην εταιρεία παραγωγής της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και με την ίδια τη Νάνσυ είχαν γίνει όχι ένα αλλά αρκετά ραντεβού, είχαν συμφωνήσει και αυτό που έμενε να βρεθεί ήταν η συμπαρουσιάστρια του Λάμπρου.

Αντ’ αυτού όμως όχι μόνο συμπαρουσιάστρια δεν βρέθηκε, αλλά φαίνεται πως το “Dot.” εγκαταλείφθηκε ως ιδέα ή μπορεί να θυσιάστηκε για να έρθει ξανά στο επίκεντρο ξανά η Βάσω Λασκαράκη, την οποία πολλοί έχουν προσεγγίσει όλα αυτά τα χρόνια για πρωινό σκ ή τις καθημερινές, ακόμα και ο ίδιος ο ΣΚΑΪ πριν δυο χρόνια, αλλά δεν τα έχουν καταφέρει να την πείσουν.

Τώρα ομως φαίνεται πως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και η ηθοποιός βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για ένα κυριακάτικο μαγκαζίνο που θα γίνει από την εταιρεία της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και το κανάλι του Φαλήρου. Η εκπομπή θα προβάλλεται μια φορά την εβδομάδα και ο τίτλος που έχει ακουστεί είναι “Πάντα Κυριακή”. Αυτό σημαίνει ότι το “Dot.”

- Advertisement -

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *