Σε Φλόγα και Ελπίδα ο Γιώργος Ασημακόπουλος λίγο πριν τον ημιτελικό: “Δεν θα σταματήσω εδώ”

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου
ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν πρόλαβε καλά καλά να βγει από το Survivor ο Γιώργος Ασημακόπουλος και ο Πατρινός επιχειρηματίας βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στα γραφεία της «Φλόγας» στην γενέτειρά του για να συνεχίσει το φιλανθρωπικό του έργο που ξεκίνησε λίγες μέρες πριν με το Make a wish και τη συνεισφορά του στο Σύλλογο φίλων παιδιών με καρκινο Ελπίδα. Μαζί του ήταν οι γονείς του, Σάντυ και Κώστας, όπου μένουν εκεί και δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά.

Ο ίδιος δώρισε επιταγή από τα χρήματα που κέρδισε στο reality για να βοηθήσει τα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο έχοντας μάλιστα ο ίδιος ζήσει τον πόνο της απώλειας έχοντας χάσει πριν από 20 χρόνια τον αδελφό του Αλέξανδρο χτυπημένο από καρκίνο.

- Advertisement -

Μάλιστα, ο ίδιος δήλωσε ότι δεν θα σταματήσει εδώ. Θα βοηθά όσο μπορεί, τα παιδιά που νοσούν, γιατί όπως είπε, η οικογένειά του έχει μια πληγή που πονάει ακόμα. “Έχασα τον αδερφό μου από καρκίνο… και ξέρω πώς είναι να πονάς…Θα κάνω ότι μπορώ. Μέσα από την ψυχή μου. Δεν θα σταματήσω εδώ”, είπε ο Γ. Ασημακόπουλος από την Πάτρα.

Λίγες ώρες πριν πήγε και στο Σύλλογο Φίλων παιδιών με καρκίνο Ελπίδα όπου συναντήθηκε με τον Διοικητή Εμμανουήλ Παπασάββα και έδωσε ακόμα μια επιταγή από το χρήματα που κέρδισε το παιχνίδι.

Με τον Διοικητή Εμμανουήλ, Παπασάββα

Με την κολλητή του φίλη, Βίκυ Μαρκάτου

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *