ΣτΕ: Οριστικό “μαύρο” στο MEGA!

Παναγιώτης Μουλόπουλος
Παναγιώτης Μουλόπουλος

Το MEGA θεωρούταν ένα από τα καλύτερα κανάλια της χώρας, που πρόσφερε πολλές και διαφορετικές προτάσεις στους τηλεθεατές, οι οποίοι το επιβράβευαν με υψηλές τηλεθεάσεις. Ακόμα και τα τελευταία χρόνια που είχε περάσει στην πιο δεινή κατάσταση της ιστορίας του, λόγω των λανθασμένων ή μη κινήσεων των μετόχων, το συγκεκριμένο κανάλι ήταν η πρώτη επιλογή και, παράλληλα, οι εργαζόμενοι να παλεύουν να το κρατήσουν ανοιχτό. Απλήρωτοι.

Στην τελευταία αδειοδοτική διαδικασία δεν παρευρέθηκε κανένας για να διεκδικήσει μία από τις άδειες πανελλαδικής εμβέλειας, με αποτέλεσμα το MEGA να βρίσκεται αντιμέτωπο με το “μαύρο”. Μάλιστα, η απόφαση περί… “μαύρου” οριστικοποιήθηκε με την Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας να υπογράφει δύο αποφάσεις που ουσιαστικά επικυρώνει τον τερματισμό της λειτουργίας του.

Συγκεκριμένα, το ΣτΕ απέρριψε την αίτηση ακύρωσης του MEGA όσο και των 112 εργαζομένων στον σταθμό με τις οποίες ζητούσαν να ακυρωθεί η υπ΄ αριθμ. 18/2018 απόφαση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης με την οποία διατάχθηκε ο τερματισμός λειτουργίας του Mega, σύμφωνα με τις επιταγές του νόμου 4496/2017.

TAGGED: , ,
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *