ΣτΕ: Οριστικό “μαύρο” στο MEGA!

-

- Advertisment -.
- Advertisement -

Το MEGA θεωρούταν ένα από τα καλύτερα κανάλια της χώρας, που πρόσφερε πολλές και διαφορετικές προτάσεις στους τηλεθεατές, οι οποίοι το επιβράβευαν με υψηλές τηλεθεάσεις. Ακόμα και τα τελευταία χρόνια που είχε περάσει στην πιο δεινή κατάσταση της ιστορίας του, λόγω των λανθασμένων ή μη κινήσεων των μετόχων, το συγκεκριμένο κανάλι ήταν η πρώτη επιλογή και, παράλληλα, οι εργαζόμενοι να παλεύουν να το κρατήσουν ανοιχτό. Απλήρωτοι.

Στην τελευταία αδειοδοτική διαδικασία δεν παρευρέθηκε κανένας για να διεκδικήσει μία από τις άδειες πανελλαδικής εμβέλειας, με αποτέλεσμα το MEGA να βρίσκεται αντιμέτωπο με το “μαύρο”. Μάλιστα, η απόφαση περί… “μαύρου” οριστικοποιήθηκε με την Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας να υπογράφει δύο αποφάσεις που ουσιαστικά επικυρώνει τον τερματισμό της λειτουργίας του.

Συγκεκριμένα, το ΣτΕ απέρριψε την αίτηση ακύρωσης του MEGA όσο και των 112 εργαζομένων στον σταθμό με τις οποίες ζητούσαν να ακυρωθεί η υπ΄ αριθμ. 18/2018 απόφαση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης με την οποία διατάχθηκε ο τερματισμός λειτουργίας του Mega, σύμφωνα με τις επιταγές του νόμου 4496/2017.

- Advertisement -
- Advertisement -

Τελευταία άρθρα

Η νέα συνεργασία της Nova σε Ελλάδα και Κύπρο

Η Nova, ο κορυφαίος πάροχος συνδυαστικών υπηρεσιών οικιακής ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στην Ελλάδα, προχώρησε στην υπογραφή συμφωνίας με την...

Το μήνυμα του Νίκου Χατζηνικολάου για τον ΑΝΤ1

Με επίσημη ανακοίνωση του καναλιού ο Νίκος Χατζηνικολάου παραμένει στον ΑΝΤ1 για τα δύο επόμενα χρόνια  παρουσιάζοντας τόσο το...

Πρεμιέρα στο Drive in Γλυφάδας με Νατάσα Θεοδωρίδου

Το 1ο Drive in Φεστιβάλ είναι γεγονός και η αυλαία ανοίγει την Τρίτη 2 Ιουνίου, στις 9 το βράδυ, με μεγάλη...

Η Finos Films αποκαλύπτει την ηλικία της Ζωζώς Σαπουντζάκη ανήμερα των γενεθλίων της

Πολλά είναι αυτά που κατά καιρούς έχουν γραφτεί για την ηλικία της Ζωζώς Σαπουντζάκη. Η γνωστή ηθοποιός δεν έχει...
- Advertisement -
- Advertisement -

Μπορεί επίσης να σας αρέσειΣΧΕΤΙΚΑ
Συνιστάται σε εσάς