Σταματίνα Τσιμτσιλή – Τίνα Μεσσαροπούλου: Η απάντηση στην Έλενα Χριστοπούλου για το διαζύγιο Ζουγανέλη – Δημητρίου

team
team

Με αφορμή το ξέσπασμα της Έλενας Χριστοπούλου στην εκπομπή «Πρωινό μας» κατά της Τίνας Μεσσαροπούλου, σχετικά με την προσωπική ζωή της Ελεωνόρας Ζουγανέλη και του Σπύρου Δημητρίου μετά τον χωρισμό τους.

Το πρωί της Παρασκευής, 24/2 η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από την εκπομπή Happy Day θέλησε να απαντήσει εκ νέου στην Έλενα Χριστοπούλου, τονίζοντας πως ποτέ δεν έκαναν αναφορά για τρίτο πρόσωπο.

«Η εκπομπή η δική μας και η Τίνα που είχε ένα ρεπορτάζ δεν υπονόησε ποτέ ότι υπάρχει τρίτο πρόσωπο στον γάμο. Ίσα ίσα ειπώθηκε ότι η Ελεωνόρα και ο Σπύρος χώρισαν τους δρόμους τους μετά από πολλές προσπάθειες ανασύνδεσης, κατέθεσαν αίτηση διαζυγίου και υπονοήθηκε μετά από την Τίνα που ήξερε κάποιες πληροφορίες ότι ένας από τους δύο έχει φτιάξει ξανά την ζωή του. Όχι τίποτα άλλο, αλλά σε κατηγόρησαν και για λαϊκισμό. Το είπε με μια ένταση που λέω δεν μπορεί έχει κάτι με την Τίνα», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Εγώ δεν είμαι είδηση, είδηση είναι το ρεπορτάζ, λαϊκισμό δεν κάνω, αλλά το Happy Day με τα νούμερα που κάνει φαίνεται να έχει την λαϊκή αποδοχή. Το λαϊκό έχει να κάνει με την αποδοχή. Εγώ μεταφέρω τις ειδήσεις, προφανώς δεν βρίσκουν κάτι άλλο να πούνε», πρόσθεσε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

- Advertisement -

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *