Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ήμουν σε μία ζώνη και έμαθα από δελτίο Τύπου ότι έρχεται κάποιος άλλος»

team
team

Η τηλεοπτική – και όχι μόνο πια – κόντρα ανάμεσα στο ζευγάρι Γκουντάρα-Κάκκαβα και Γιώργο Τσαλίκη ήταν το θέμα συζήτησης σήμερα το πρωί στο πάνελ του Happy Day.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, με αφορμή τα όσα ισχυρίζονται οι δύο πλευρές και την ασυνεννοησία που προέκυψε για την παρουσίαση του τελευταίου κύκλου του Big Brother, αποκάλυψε πως έχει τύχει και στην ίδια στο παρελθόν ένα παρόμοιο περιστατικό.

«Επειδή έχει τύχει και σε μένα στα 20 χρόνια που είμαι σε αυτόν τον χώρο να κάνω μία ζώνη και να μάθω από ένα δελτίο Τύπου ότι ήρθε κάποιος, όταν υπάρχει μία προσωπική επαφή με έναν άνθρωπο, αυτό που περιμένεις είναι ένα τηλέφωνο. Το ότι το κανάλι δεν θα σε ενημερώσει είναι ξεκάθαρο, γιατί το κανάλι είναι επιχείρηση και κάνει τη δουλειά του» σχολίασε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια και πρόσθεσε: «Οι διαπροσωπικές σχέσεις είναι που κάνουν τη διαφορά».

Η συζήτηση επί του θέματος συνεχίστηκε με τον Κώστα Φραγκολιά να έχει αντίθετη άποψη και την Τίνα Μεσσαροπούλου να παίρνει τη θέση της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

- Advertisement -

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *