Σπύρος Παπαδόπουλος: «Δεν θέλω να ξανακάνω τον παρουσιαστή»

team
team

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στον Αλέξη Μίχα και στην κάμερα της εκπομπής “Πάμε Δανάη”.

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στο “Κάνε ότι Κοιμάσαι” , για την πρόταση που είχε δεχτεί από τις ‘Άγριες Μέλισσες” αλλά και για το “Στην υγειά μας ρε παιδιά”. Όπως μοιράστηκε, δεν μπόρεσε να κάνει τον “Δούκα Σεβαστό” λόγω έλλειψης χρόνου: “Μου έστειλε τα σενάρια ο Λευτέρης Χαρίτος και του απάντησα ότι είναι πολύ καλά. Πολύ θα ήθελα να το κάνω αλλά δεν υπήρχε χρόνος”.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος επιστρέφει για λίγο στην παρουσίαση για χάρη της εορταστικής εκπομπής που ετοιμάζει η ΕΡΤ. Ο ίδιος τόνισε ότι δεν επιθυμεί να κάτσει πολύ σε αυτό το παλιό, γνώριμο πόστο. “Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον κόσμο να χαρεί. Εμένα ο κόσμος με έχει συνδέσει με αυτές τις στιγμές, με ωραία βράδια. Ο κύκλος του στην “Υγειά μας” έχει κλείσει μέσα μου. Το μόνο που δεν μου άρεσε όλα αυτά τα χρόνια είναι ότι οι δημοσιογράφοι με έλεγαν “παρουσιαστή”. Έφτασαν μερικοί να με ρωτάνε “Α είστε και ηθοποιός ε;”. Δεν θέλω να ξανακάνω τον παρουσιαστή” ανέφερε.

Ο ίδιος είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι πρόσωπα δεν καλέστηκαν στο “Στην υγειά μας” εξαιτίας της συμπεριφοράς τους. Πάνω σε αυτό θέλησε να προσθέσει: “Δυο – τρία περιστατικά θυμάμαι από τα γυρίσματα, τα οποία δεν ήταν πολύ σοβαρά. Κάποιοι διαφωνούσαν με το πώς γινόταν το πράγμα. Εγώ τους απαντούσα, ‘παιδιά έτσι είναι η εκπομπή, αν σας αρέσει'”.

- Advertisement -

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *