Σπάνε όλα τα ρεκόρ “Μέλισσες” και Αρναούτογλου

-

- Advertisment -.
- Advertisement -
- Advertisement -

Και νέο ρεκόρ τηλεθέασης πέτυχαν χθες οι Αγριες Μέλισσες στον ΑΝΤ1 και μαζί και το The 2Night Show του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen, απόλυτη ήταν η κυριαρχία της δραματικής σειράς εποχής «Άγριες Μέλισσες», αλλά και του «The2night show» που όχι μόνο ήταν πρώτα, αλλά και σημείωσαν τις υψηλότερες επιδόσεις τους, μέχρι στιγμής.

ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ

Εντυπωσιακά ήταν τα ποσοστά τηλεθέασης που κατέγραψαν χθες οι «Άγριες Μέλισσες».  Στο δυναμικό κοινό 18-54, η σειρά κατέγραψε 38,6% ενώ σε όλα τα γυναικεία κοινά κινήθηκε πάνω από το 40% . Και οι άνδρες, όμως, την παρακολούθησαν, χαρίζοντάς της ποσοστά γύρω στο 30%.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ήταν ο ισχυρότερος παίκτης της late prime time καθώς το «The2night show» ήταν η πρώτη επιλογή των τηλεθεατών με 32,2%, στο δυναμικό κοινό 18-54. Το πιο πιστό κοινό του ήταν οι γυναίκες με ποσοστά που άγγιξαν ακόμα και το 40%.

Στα συνολικά μερίδια τηλεθέασης ο ΑΝΤ1 στο δυναμικό κοινό 18-54, υπερίσχυσε του ανταγωνισμού με συνολικό μερίδιο ημέρας 20%, αφήνοντας πίσω το δεύτερο κανάλι κατά 5 μονάδες. (STAR: 14,9%, ΣΚΑΪ: 12,8%, ALPHA: 11,7% OPEN: 7,5%, ΕΡΤ1: 3,2%, ΕΡΤ2: 1,4%).

Ανοδικά ποσοστά στην πράιμ τάιμ ζώνη σημείωσε και το Globetrotters του STAR με 21,5% ενώ στο σύνολο κυμάνθηκε στο 14,8%.

- Advertisement -
- Advertisement -

Τελευταία άρθρα

Επίδειξη μόδας για την ενίσχυση των Παιδικών Χωριών SOS

Μια υπέροχη βραδιά είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι παρευρέθηκαν στη φιλανθρωπική επίδειξη μόδας που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Divani...

My style rocks: Η μεταγραφή, η επιστροφή και η δεύτερη “απαγωγή” από το GNTM

Στενό μαρκάρισμα δέχεται η Ελενα Χριστοπούλου προκειμένου να πει το ναι στον ΣΚΑΪ και στο "My style rocks" ώστε...

Το όραμα της νέας Διοίκησης της ΕΡΤ για την κρατική τηλεόραση

Με τους συντάκτες ραδιοτηλεοπτικού ρεπορτάζ συναντήθηκαν σήμερα (Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019), ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΤ Γιώργος Γαμπρίτσος και ο Πρόεδρος...

Η COSMOTE TV αλλάζει τον τρόπο που βλέπουμε τηλεόραση: Εμπορικά διαθέσιμη η νέα Over The Top υπηρεσία για τηλεοράσεις και φορητές συσκευές

Εμπορικά διαθέσιμη είναι η νέα Over Τhe Τop (OTT) υπηρεσία της COSMOTE TV, για τηλεοράσεις και φορητές συσκευές, που αλλάζει τον τρόπο που οι...
- Advertisement -
- Advertisement -

Μπορεί επίσης να σας αρέσειΣΧΕΤΙΚΑ
Συνιστάται σε εσάς