Σοκ από την είδηση του θανάτου του Βασίλη Λυριτζή

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου

O Bασίλης Λυριτζής δεν μένει πια εδώ… Την είδηση του θανάτου του ανακοίνωσε το πρωί με την έναρξη του “Σήμερα” στον ΣΚΑΪ ο φίλος, κουμπάρος και συνάδελφός του Δημήτρης Οικονόμου. «Είναι σα να έχασα τον αδερφό μου. Είναι ένα βαρύ πλήγμα για μένα. Αυτό μόνο μπορώ να πω», ανέφερε ο Δημήτρης Οικονόμου στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ με τρεμάμενη φωνή.

«Ήμασταν με τον Βασίλη από το 1989, συνεργαστήκαμε στις ίδιες δουλειές, είχαμε κοινή πορεία από το 1996 μέχρι πριν από ενάμιση χρόνο. Μας αγαπήσατε πολύ σαν δίδυμο, πριν από ενάμιση χρόνο χωρίσαμε και δυστυχώς σήμερα είχαμε αυτή την κατάληξη, μετά από μια σύντομη μάχη που έδωσε με την ασθένεια στο νοσοκομείο. Να πω συλλυπητήρια στην οικογένεια, που είναι και δική μου οικογένεια, γιατί είμαστε και κουμπάροι, είμαστε και συγγενείς στην πραγματικότητα και θα είμαι πάντα δίπλα τους.

ΛΥΡΙΤΖΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Δεν έχω πια λόγια να πω. Τον περιμέναμε τις τελευταίες μέρες, ξέραμε ότι η κατάσταση είχε επιδεινωθεί, ειδικά από χθες βράδυ που ενημερώθηκε κι εγώ ότι είναι θέμα ωρών. Τώρα στις 5:30 το πρωί έγινε το συμβάν. Για όλους εμάς εδώ είναι μια κατάσταση που δεν είναι εύκολο να τη διαχειριστούμε. Περισσότερα χρόνια έχω περάσει σε αυτή τη ζωή με τον Λυριτζή παρά με την οικογένειά μου» είπε ο Δημήτρης Οικονόμου.

- Advertisement -

Ο Βασίλης Λυριτζής πέθανε τα ξημερώματα της Τρίτης σε ηλικία 61 ετών μετά από ολιγόμηνη μάχη με τον καρκίνο, ενώ τον τελευταίο μήνα νοσηλευόταν στο νοσοκομείο. Ο γνωστός δημοσιογράφος έχασε τη μάχη για τη ζωή του, καθώς τον τελευταίο μήνα η υγεία του επιδεινώθηκε ραγδαία. Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έκανε ραδιόφωνο στον Real fm μαζί με τον Δημήτρη Καμπουράκη και αρθρογραφούσε στην εφημερίδα “Εθνος”.

Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε θλίψη στον δημοσιογραφικό κόσμο με συναδέλφους του να τον αποχαιρετούν με συγκινητικά μηνύματα στα social media ενώ το δικό τους «αντίο» εκφράζουν και πολιτικοί.

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *