Την Κυριακή πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένα Social Motivated Show,της IP Productions και της δημιουργικής ομάδας 4Casting, με τίτλο fashion STATEments στην αίθουσα Banquet στο Μέγαρο Μουσικής. (Social Motivated Show για πρώτη φορά στην Ελλάδα στο Μέγαρο Μουσικής)

Πρόκειται για μια συνένωση Μόδας και Κοινωνίας σε catwalk. Στόχος είναι η εισαγωγή των νέων δεδομένων που εισάγει η Τεχνολογία στη ζωή του σύγχρονου ανθρώπου, αλλά και των νέων μέσων σαν πεδίο έκφρασης. Η ολοκληρωμένη διοργάνωση υψηλών προδιαγραφών έρχεται με σκοπό να προβάλλει καινοτομικά σύγχρονες art επιδείξεις μόδας, σε ένα 3D mapping σκηνικό, από σύγχρονους δημιουργούς της μόδας και των εικαστικών τεχνών. Ένας εξ αυτών θα είναι ο Έλληνας καλλιτέχνης Adam Martinakis, ο οποίος είναι δημιουργός τρισδιάστατων γλυπτών.

Πολλοί ήταν οι επώνυμοι που έδωσαν το παρών όπως η Κατερίνα Γκαγκάκη, η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου, ο Λάκης Γαβαλάς, ο Στράτος Τζώρτζογλου με την Σοφία Μαριόλα, η Χρύσπα, ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης, η Βίκυ Μπουζούνη, και αρκετοί άλλοι οι οποίοι χειροκρότησαν όλους τους σχεδιαστές του show.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΛΙΑΝΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
ΛΑΚΗΣ ΓΑΒΑΛΑΣ
ΧΡΥΣΠΑ
ΣΟΦΙΑ ΜΑΡΙΟΛΑ, ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΖΩΡΤΖΩΓΛΟΥ, ΖΕΥΓΟΣ ΓΙΑΝΝΕΤΟΥ
ΒΙΚΥ ΜΠΟΥΖΟΥΝΗ