Την Κυριακή 14 Απριλίου  στις 19:00 στην αίθουσα Banquet αναμένεται μία συνένωση μόδας και κοινωνίας σε catwalk στο Μέγαρο Μουσικής υπό τη διοργάνωση της IP projects.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα θα παρουσιαστεί ένα Social Motivated Show με τίτλο fashion STATEments. Στόχος είναι η εισαγωγή των νέων δεδομένων που εισάγει η Τεχνολογία στη ζωή του σύγχρονου ανθρώπου, αλλά και των νέων μέσων σαν πεδίο έκφρασης. Η ολοκληρωμένη διοργάνωση υψηλών προδιαγραφών έρχεται με σκοπό να προβάλλει καινοτομικά σύγχρονες art επιδείξεις μόδας, σε ένα 3D mapping σκηνικό, από σύγχρονους δημιουργούς της μόδας και των εικαστικών τεχνών. Ένας εξ αυτών θα είναι ο Έλληνας καλλιτέχνης Adam Martinakis, ο οποίος είναι δημιουργός τρισδιάστατων γλυπτών.

Προερχόμενοι από μια μεγάλη επιτυχία έκθεσης, Art & Fashion CreativeWear Exhibition που που πραγματοποιήθηκε στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών, ο Δημήτρης Γραμματικογιάννης εμπνεύστηκε ένα show με κοινωνικά μηνύματα σε συνεργασία με την Emy Papas αλλά και άλλους ταλαντούχους σχεδιαστές της σχολής.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης της ip projects «CASTILLUSIONS»  παρουσιάζεται η ομαδική εικαστική έκθεση “GARDEN OF ILLUSIONS” σε επιμέλεια της Ίριδας Κρητικού.  Πρόκειται για μια ευκίνητη και συμπυκνωμένη έκθεση τέχνης που ως θαυμαστή πολύχρωμη  πεταλούδα θα έχει και αυτή διάρκεια λίγων μόλις ωρών. Σημαντικοί εικαστικοί και σχεδιαστές στήνουν έναν παράδοξο, μυστικό κήπο με γοητευτικά στοιχεία ψευδαίσθησης.   Τα έργα τους, αντικείμενα σχεδιασμού, κατασκευές, κοσμήματα, μικρές εγκαταστάσεις και τρισδιάστατα έργα τέχνης, αποτελούν τα οργανικά στοιχεία ενός συμβολικού ή σουρεαλιστικού εναιωρούμενου «ΚΗΠΟΥ» που θα υποδέχεται το κοινό στο φουαγιέ της εκδήλωσης.