Σμαράγδα Καρύδη για το «Celebrity game night»: «Είναι ένας κύκλος που μέσα μου έχει κλείσει»

team
team

Η Σμαράγδα Καρύδη μιλά αποκλειστικά στο “Τηλέραμα” και δηλώνει ότι ο κύκλος του “Celebrity Game Night” έχει κλείσει για εκείνη.

Πριν πάρετε απόφαση για μια δουλειά, το συζητάτε με φίλους ή με τον σύντροφό σας;

Θα το συζητήσω σίγουρα, αλλά ξέρω από πριν τι μου αρέσει και τι όχι, δεν πελαγώνω εύκολα σε αυτό. Γίνεται αυτόματα μέσα μου. Το “IQ” το είδα, μου άρεσε, το συζήτησα και με φίλους, αλλά δεν είχε κάτι για να μπω στο δίλημμα “να το κάνω, να μην το κάνω”. Πιο πολύ αυτό που συζήτησα όταν μου το πρότειναν πρώτη φορά ήταν το “Celebrity Game Night”. Και ο Θοδωρής (Αθερίδης) μου είχε πει: “Θα το κάνεις και θα είσαι τέλεια”. Δεν είχα ξαναπαρουσιάσει τίποτα και έλεγα: “Πώς θα το κάνω τώρα αυτό;”. “Α” μου είπε ο Θοδωρής “θα το κάνεις καταπληκτικά, καλύτερα από την Αμερικάνα!”. Ήμουν πολύ διστακτική στην αρχή.

Θα ξαναδούμε το “Celebrity”;

- Advertisement -

Τρεις κύκλοι ήταν και τέλειωσε. Ήταν και άλλα τρία χρόνια στο παλιό MEGA. Δεν έχει νόημα να το τραβάω από τα μαλλιά, είναι ένας κύκλος που μέσα μου έχει κλείσει. ΟΚ, μεγάλωσα τώρα γι’ αυτό, θέλω κάτι άλλο.

Είναι ένα αγαπημένο σας είδος προγράμματος;

Μου αρέσουν πολύ τα παιχνίδια γνώσεων. Βλέπω αυτό με τον Καραμίχο στην ΕΡΤ, αυτό με την Μπεκατώρου στο MEGA… Αυτά που έχουν ερωτήσεις τα βλέπω!

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *