Σμαράγδα Καρύδη: «Δεν με ήθελαν καθόλου στο Παρά Πέντε ειδικά ο Μιχάλης Μαρίνος»

team
team

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Σμαράγδα Καρύδη στον Γιάννη Πουλόπουλο και την κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα την Τετάρτη. Μέσα σε όλα, η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε στην μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία με τη σειρά «Στο Παρά Πέντε» για την οποία αποκάλυψε πως δεν την ήθελαν και πολύ οι συνάδελφοι της.

Πιο συγκεκριμένα, η Σμαράγδα Καρύδη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «συνέχεια το λένε και όλο μας ρωτάνε οι δημοσιογράφοι, «αν θα κάνετε reunion στο Παρά Πέντε». Είναι όμως κάτι που έχει τελειώσει του Γιώργου Καπουτζίδη, γιατί κυρίως από αυτόν ξεκινάει για να έχει κάτι να γράψει. Δεν είναι και ωραίο να τα τραβάς τα πράγματα από τα μαλλιά. Αν το αποφάσιζε, ναι, θα έμπαινα μέσα με τα χίλια».

«Στην αρχή δεν με ήθελαν καθόλου στο Παρά Πέντε. Δεν με πολυήθελαν τα παιδιά αλλά με ήθελε ο σκηνοθέτης Αντώνης Αγγελόπουλος. Το μεγαλύτερο «τέρας» ήταν ο Μιχάλης Μαρίνος, ο οποίος πίστευε ότι θα είμαι πολύ σνομπ και πάρα πολύ σοβαρή και θα διαβάζω βιβλία στο γύρισμα. Εγώ ποτέ στη ζωή μου δεν έχω πάρει βιβλίο στο γυρισμα! Ποτέ! Πολύ γρήγορα όμως κατάλαβε ο ένας για τον άλλον και κατάλαβε και αυτός τι είμαι».

«Μετά την Εθνική Ελλάδος δεν βρήκα κάποιο σενάριο που να μου αρέσει στην τηλεόραση και ήμουν λίγο καλομαθημένη με του Καπουτζίδη. Δεν βρήκα κάποιο σενάριο που να με καλύπτει» συμπλήρωσε η Σμαράγδα Καρύδη στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.

- Advertisement -

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *