Σκέψεις για ενεργοποίηση της ζώνης του Σαββατοκύριακου κάνουν στον ΑΝΤ1 βλέποντας το κενό που υπάρχει αλλά και τα ποσοστά τηλεθέασης που σημειώνει τόσο ο Γιώργος Αυτιάς όσο και η Φαίη Μαυραγάνη στο OPEN TV.
Αυτή τη φορά στο μυαλό τους δεν έχουν ένα ψυχαγωγικό πρωινό τύπου “Το πρωινό” ή “Ελα χαμογέλα”, αλλά θεωρούν ότι κάτι πιο ενημερωτικό, λόγω και των εκλογών που έρχονται, θα ήταν πιο σωστό. Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα έχει στοιχεία πιο ψυχαγωγικά καλύπτοντας με τον τρόπο αυτό τη γκάμα του γνωστού infotainment.
Οσο για το ποιος θα το παρουσιάσει, στο τραπέζι έχει ήδη πέσει το όνομα του Νίκου Ρογκάκου, ο οποίος το καλοκαίρι μαζί με τη Μπάγια Αντωνοπούλου κράτησαν το γόητρο του σταθμού ψηλά. Ωστόσο, η είδηση εδώ είναι ότι δεν φαίνεται να ισχύει το ίδιο για την Μπάγια, παρά τα όσα γράφονται.
- Advertisement -
Μάλιστα, πληροφορίες του tinamess.gr λένε ότι η πρώην συνεργάτιδα του Γιώργου Παπαδάκη ναι μεν παραμένει υπάλληλος του ΑΝΤ1 αλλά ακόμα δεν της έχει γίνει καμία πρόταση για άλλη εκπομπή, πόσω μάλλον για το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Η ίδια αναμένει στο ακουστικό της με το ραντεβού που εκκρεμεί με το κανάλι του Αμαρουσίου να μετατίθεται από εβδομάδα σε εβδομάδα.