ΣΚΑΪ: Το πρόγραμμα που θα αντικαταστήσει το “My style rocks” και οι συμμετοχές

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου
MY STYLE ROCKS

Μπορεί η τηλεοπτική σεζόν μόλις να άρχισε ωστόσο τα κανάλια βλέπουν μακριά και προετοιμάζονται ήδη για το β’ μέρος της σεζόν που αναμένεται εξίσου απαιτητικό όπως το πρώτο που διανύουμε.

Συγκεκριμένα, ο ΣΚΑΪ τρέχει και δεν φτάνει για να βγάλει στον αέρα το “Makeover” το οποίο θα καλύψει το κοινό που θα αφήσει πίσω το “My style rocks” στην απογευματινή ζώνη. Μάλιστα, τα δοκιμαστικά συνεχίζονται καθημερινά στις εγκαταστάσεις του ΣΚΑΪ στο Νέο Φάληρο με specialists να παρελαύνουν για να διεκδικήσουν μια θέση στην “κριτική επιτροπή”. Συγκεκριμένα, πέρασαν για οντισιόν επαγγελματίες με ξεχωριστή πορεία ο καθένας στον χώρο του, άλλοι περισσότερο κι άλλοι λιγότερο γνωστοί ο make up artist Παντελής Τουτουντζής, η στυλίστρια Ειρήνη Βάσσου, η οποία αποτελούσε και συνεργάτιδα της Φαίης Σκορδά ένα φεγγάρι, ο κομμωτής Χρηστος Μιχαηλίδης που επίσης ήταν επί χρόνια στο πλευρό της παρουσιάστριας του ΑΝΤ1, ο επίσης κομμωτής Βασίλης Μπουλούμπασης με θητεία στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη, της Νατάσας Θεοδωρίδου, της Δέσποινας Βανδή και πολλών άλλων, η Αλεξάνδρα Κατσαϊτη και φυσικά η Ελενα Χριστοπούλου που έχει συμβόλαιο με το κανάλι για να κάνει κάτι και στο β΄μέρος της σεζόν, αλλά και Ανίτα Μπραντ σύζυγος του Χάρη Χριστόπουλου και πολύ γνωστή make up artist.

Σύμφωνα με πληροφορίες, συνολικά θα πάρουν τέσσερις ειδικούς: έναν στυλίστα, έναν κομμωτή, έναν make up artist και έναν image maker θέση που όλα δείχνουν ότι έχει ήδη καπαρώσει η κριτής του “My style rocks”, Ελενα Χριστοπούλου. Παρουσιαστής ή παρουσιάστρια δεν θα υπάρχει καθώς το μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού θα καλύπτεται από Voice over, δηλαδή από σπικάζ και από τις συμβουλές των ειδικών που θα αλλάζουν εντελώς την εμφάνιση των συμμετεχόντων, ενώ η προβολή του παιχνιδιού αναμένεται να είναι καθημερινή.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *