ΣΚΑΙ: Τα πλατό Σεφερλή και Φερεντίνου – Οι πρόβες και η εγγραφή

team
team

Οι μηχανές έχουν ανάψει και δουλεύουν στο φουλ στον ΣΚΑΙ, με τα γυρίσματα των «Πανθέων» να συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς, με την νέα εκπομπή της Φαίης να ετοιμάζεται πυρετωδώς, με το My Style Rocks να μπαίνει σε δοκιμαστικά και πρόβες, αλλά και τους Σεφερλή – Μποτρίνι, και Φερεντίνο, να πιάνουν ήδη… δουλειά. Στους τελευταίους θα αναφερθώ σήμερα λοιπόν. Ποιανού το σκηνικό – πλατό είναι έτοιμο, και εντυπωσιακό; Ποιοι έκαναν την πρώτη τους εγγραφή – γύρισμα;

Σύμφωνα με ασφαλείς, όπως πάντα, πληροφορίες, το πλατό του «Μονομάχου», Χρήστου Φερεντίνου, είναι πλέον έτοιμο, οι εργασίες ολοκληρώθηκαν στα τέλη της περασμένης εβδομάδας και το αποτέλεσμα μαθαίνω πως είναι εντυπωσιακό. Ο Χρήστος Φερεντίνος μπαίνει άμεσα σε πρόβες και κατόπιν σε γυρίσματα.

Σε γυρίσματα μπήκαν ήδη όμως, ο Μάρκος Σεφερλής και ο Έκτορας Μποτρίνι, των οποίων το πλατό ήταν έτοιμο ελαφρώς νωρίτερα, και το δίδυμο της μαγειρικής διαγωνιστικής εκπομπής «Η Μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από την δίκη σου» έκανε μάλιστα και την πρώτη εγγραφή.

Και οι δυο εκπομπές, θα κάνουν πρεμιέρα εντός Σεπτεμβρίου.

- Advertisement -

Πηγή: Αλέξανδρος Κατσαρίδης – youfly.com

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *