ΣΚΑΪ: Τα πάνω κάτω στο πρόγραμμα λόγω ανταγωνισμού – Ο διπλός τηλεοπτικός ρόλος Παυλόπουλου και οι “έκτακτοι” Δεκατιανοί

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου
ΣΚΑΙ

Ο ΣΚΑΪ μπαίνει στον ανταγωνισμό τις καθημερινές την Δευτέρα 29 Αυγούστου πολύ δυναμικά και κυρίως ενημερωτικά. Γι’ αυτόν τον λόγο ο Ακης Παυλόπουλος θα παίζει μπάλα σε πολλά ταμπλό τόσο τηλεοπτικά όσο και ραδιοφωνικά. Ετσι, πέρα από τη συμμετοχή του στο “Σήμερα” που θα ξεκινάει στις 06.00 μαζί με τον  Δημήτρη Οικονόμου και την Ντόρα Κουτροκόη, μια ώρα πριν, στις 05.00 θα βγάζει μαζί με την Μάρω Κακούση το πρώτο δελτίο ειδήσεων της ημέρας με θέματα και ρεπορτάζ από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της προηγούμενης ημέρας.

Η εκπομπή θα έχει τον τίτλο “Πρώτη εικόνα” ενώ σύμφωνα με πληροφορίες κάτι ανάλογο ετοιμάζει και ο ΑΝΤ1 με κάποιο πρόσωπο από το δημοσιογραφικό επιτελείο του ΑΝΤ1 για να δίνει πάσα στον Γιώργο Παπαδάκη ενώ το OPEN το έχει ήδη ανακοινώσει με Νιφλή – Φωσκόλου αλλά με δίωρη διάρκεια σε μια προσπάθεια να φρενάρει το MEGA και την επέλαση της “Κοινωνίας Ωρα MEGA”

Μάλιστα, μέχρι να βγει στον αέρα η νέα ψυχαγωγική εκπομπή με την Φαίη Σκορδά, τη σκυτάλη από το “Σήμερα” θα παραλαμβάνουν οι “Δεκατιανοί”. Ο Γιάννης Πιτταράς και ο Γιώργος Γρηγοριάδης μετακομίζουν για όσα χρειαστεί και τις καθημερινές – πέρα από τη σταθερή τους βάση τα ΣΚ – από τις 10.00-12.00 ενώ η πρεμιέρα θα της εκπομπής του θα γίνει το Σάββατο 27 Αυγούστου στις 10.00 οπότε και θα προβάλλεται κανονικά η εκπομπή.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *