ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΣΚΑΪ: Τα “όχι”, τα στρατόπεδα και η απόλυση!

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου
ΣΚΑΙ

Προβλήματα που κανένας δεν περίμενε στο σταθμό, φαίνεται πως έχουν δημιουργήσει στον ΣΚΑΪ δυο νέα πρόσωπα που εντάχθηκαν στο δυναμικό του σταθμού. Κι όχι αυτή τη φορά δεν πρόκειται για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – τουλάχιστον όχι ακόμα, αλλά δυο πρόσωπα προερχόμενα από την ενημέρωση. Από τη μια, είναι η Τατιάνα Στεφανίδου που έχει χωρίσει σε στρατόπεδα τους δημοσιογράφους του καναλιού κι από την άλλη ο Νίκος Στραβελάκης, ο οποίος πρόκειται να αναλάβει το νέο 24ωρο ειδησεογραφικό κανάλι που θα ανήκει στον όμιλο και τον οποίο επίσης δεν καλοδέχτηκαν οι συνάδελφοί του.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Τι κι αν η πολυμήχανη “Τάτι” αποφάσισε να βάλει νερό στο κρασί της για να μην μείνει άστεγη τηλεοπτικά, τα εμπόδια διαδέχονται το ένα το άλλο. Πέρα από την αμοιβή της που είναι χαμηλότερη από αυτή του EPSILON ΤV με τη διαφορά ότι εκεί είχε όλη την παραγωγή στα χέρια της, φέτος θα έχει πολύ μικρότερη δημοσιογραφική ομάδα. Μάλιστα, ενώ το κανάλι του Φαλήρου πήρε την ευθύνη να στελεχώσει την εκπομπή της με ανθρώπινο δυναμικό, αυτό το τελευταίο δεν είναι καθόλου εύκολο κι αυτό γιατί δεν υπάρχουν δημοσιογράφοι που να θέλουν να δεχτούν τη μετακίνηση στην εκπομπή της. Από τη μια, γιατί δεν τη θεωρούν αμιγώς ενημερωτική εκπομπή και δεύτερον γιατί τα πλατό που θα βγαίνει η εκπομπή της θα βρίσκονται όχι στο Νέο Φάληρο στον ΣΚΑΪ αλλά στα Μελίσσια στο Στούντιο Αlfa από όπου έβγαινε η εκπομπή της στο EPSILON TV.

βικυ παύλου

- Advertisement -

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του tinamess.gr, όχι είπαν η Γεωργία Γαραντζιώτη, η Βίκυ Παύλου – που κάνει και δελτία ειδήσεων, αλλά και ο Αργύρης Καλογερόπουλος, ο οποίος μάλιστα απολύηθηκε από τον σταθμό αμέσως μετά την άρνησή του, προφανώς για να μην υπάρξουν άλλες αρνήσεις από πλευράς δημοσιογράφων.

stravelakis

Σκούρα, όμως, τα έχει βρει και ο Νίκος Στραβελάκης στον ΣΚΑΪ. Το πρώην στέλεχος του MEGA και κατόπιν της REAL φαίνεται να περιφέρεται στους διαδρόμους χωρίς να του δίνει κανείς σημασία. Παρά το γεγονός ότι έχει αφήσει πίσω το αλαζονικό ύφος που τον διακατείχε κάποτε, οι συνάδελφοί του εξακολουθούν να τον αγνοούν επιδεικτικά.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *