ΣΚΑΙ – Σημαντικές αλλαγές και στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά! Μάθε τα πάντα…

team
team

Μπορεί το ξεκίνημα για τη Φαίη Σκορδά και το ‘Πρωινό μας’ να ήταν αρκετά δυναμικό όμως η συνέχεια έκρυβε μπόλικες κακοτοπιές. Ποια πρόσωπα εντάσσονται στην εκπομπή και ποια θα δουν τον ρόλο τους να περιορίζεται κάπως;

Η επικαιρότητα παίζει για ακόμα μια φορά καθοριστικό ρόλο στο τηλεοπτικό γίγνεσθαι. Η σοκαριστική υπόθεση της 12χρονης έχει εξέχουσα θέση πλέον όχι μόνο στις ενημερωτικές εκπομπές αλλά και στις ψυχαγωγικές. Αλλάζοντας εντελώς το ύφος της εκπομπής, τα πρόσωπα που βγαίνουν στο προσκήνιο αλλά και… τα νούμερα τηλεθέασης. Ο Άγγελος Βουράκης ήταν το πρόσωπο που είχε αναλάβει το ενημερωτικό κομμάτι στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά. Μετά τις πρόσφατες εξελίξεις μάλιστα ο δημοσιογράφος στάλθηκε στο εξωτερικό ρεπορτάζ ούτως ώστε να καλύψει καλύτερα την επικαιρότητα. Το είχε κάνει άλλωστε με απόλυτη επιτυχία και στη εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου πριν λίγα χρόνια. Αυτό όμως φαίνεται πως γεννά την ανάγκη να καλυφθεί η θέση του στην εκπομπή ακόμα και αν ο ίδιος βρίσκεται -κανονικότατα- στο πάνελ.

Σύμφωνα με τον Αλέξανδρο Κατσαρίδη, διευθυντή του youfly.com δύο πρόσωπα  εξετάζονται ούτως ώστε να προστεθούν στην εκπομπή. Το πρώτο, ο Έντουαρντ Στεργίου, βρέθηκε, μάλιστα, για αρκετή ώρα, την προηγούμενη εβδομάδα, στο πάνελ της Φαίης Σκορδά! Θα μπορούσε να το πει κάποιος και… live δοκιμαστικό! Όσον αφορά το δεύτερο πρόσωπο, λόγος γίνεται για τον Ηλία Γκότση, αλλά και για άλλους υποψήφιους. Αμφότεροι προέρχονται από το χώρο των ριάλιτι ενώ το μόνο σίγουρο είναι ότι η επόμενη προσθήκη θα είναι αντρικού γένους!

 

- Advertisement -

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *