ΣΚΑΪ: Σε πονοκέφαλο εξελίσσεται η πρωινή ζώνη – Τι μέλλει γενέσθαι με πρωινή και μεσημεριανή ζώνη

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου
ΣΚΑΪ

Μπορεί ο σχεδιασμός της πράιμ τάιμ να προχωράει στον ΣΚΑΪ αλλά δεν φαίνεται να ισχύει το ίδιο με την πρωινή και off peak ζώνη. Τι κι αν τη φετινή σεζόν δεν υπήρξε θέμα με την ώρα της εκπομής της Φαίης Σκορδά παρά μόνο στη φαντασία κάποιων, ωστόσο, δεν φαίνεται να ισχύει το ίδιο και για την ερχόμενη σεζόν. Αλλωστε, όπως σας έχω ξανά αναφέρει σχετικά πρόσφατα, το γεγονός ότι το κανάλι χάνει την ενημερωτική ταυτότητα κάτι που με πολύ κόπο χτίστηκε τα προηγούμενα χρόνια και έγινε brand name στη συνείδηση και το τηλεκοντρόλ των τηλεθεατών, έχει απασχολήσει ιδιαιτέρως την ιδιοκτησία με αποτέλεσμα πλέον το στήσιμο της ενημέρωσης και η διαμόρφωση των εκπομπών να έχουν περάσει απευθείας στη δικαιοδοσία και τον έλεγχό της με ό,τι κι αν μπορεί να σημαίνει αυτό.

Σε αυτό το τελευταίο έρχεται να δέσει και η “αναμονή” στην οποία έχουν υποχρεώσει την Φαίη Σκορδά, η οποία αν και έχει ζητήσει μια άτυπη συνάντηση με τα υψηλά πατώματα, δεν έχει ακόμα γίνει κάτι τέτοιο και αναμένει στο ακουστικό της. Γιατί μπορεί στο συμβόλαιό της να υπάρχει η δέσμευση ότι το “Πρωινό μας” προβάλλεται από τις 10 έως τις 13.00 αλλά αυτή τη φορά η παρουσιάστρια που έχει για ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο με το κανάλι φαίνεται πως είναι διατεθειμένη να ρίξει νερό στο κρασί της και να ξεπεράσει τις δεσμεύσεις αν το κανάλι έχει να της αντιπροτείνει κάτι διαφορετικό. Η αλλαγή της ώρας μάλιστα του “Πρωινού μας” φαίνεται πως ίσως έρχεται σε άμεση συνάρτηση με το τι θα συμβεί το μεσημέρι στη ζώνη του Νίκου Μουτσινά, ο οποίος προς απογοήτευση των συνεργατών του και όχι μόνο αποχωρεί τόσο από το κανάλι όσο και από την τηλεόραση με τα μέχρι στιγμής τουλάχιστον δεδομένα.

Μάλιστα, ενώ η ιδιοκτησία έχει ζητήσει για τη συγκεκριμένη ζώνη ενημέρωση αλά Live News του Νίκου Ευαγγελάτου, υπάρχουν φωνές που ναι μεν  συνηγορούν προς αυτή την κατεύθυνση αλλά με την προϋπόθεση να μην βγαίνει και η συγκεκριμένη εκπομπή από τον ενημερωτικό μηχανισμό του ΣΚΑΪ, όπως άλλωστε συμβαίνει και στην περίπτωση Ευαγγελάτου, ένας μηχανισμός, ο οποίος πλέον με τις τόσες αποχωρήσεις μετράει πολλές πληγές που ακόμα δεν έχουν κλείσει στο κανάλι. Ετσι, αν προχωρήσουν στην αλλαγή ώρας της ψυχαγωγικής εκπομπής πέρα από το 12 με 2, δημιουργείται ακόμα μια εναλλακτική σε περίπτωση τελικά που δεν προχωρήσει το παραπάνω σενάριο με την ενημερωτική εκπομπή.

- Advertisement -

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *