Όπως είναι γνωστό πολλά από τα πρόσωπα που συμμετέχουν σε διαγωνιστικά σόου ή ακόμα και σε ριάλιτι επιβίωσης φροντίζουν να εξασφαλίσουν το τηλεοπτικό μέλλον τους. Ανάλογα φαίνεται να λειτούργησε και ο πρωταθλητής κολύμβησης Γιάννης Δρυμωνάκος, που έλαβε μέρος στον δεύτερο κύκλο του “Survivor”, με τη διαφορά ότι μαζί με τον σεφ Γιάννη Αποστολάκη και τη ραδιοφωνική παραγωγό Κάλια Ελευθερίου κατέθεσαν την πρόταση στους ιθύνοντες του ΣΚΑΙ και εξασφάλισαν το πράσινο φως.
Οι τρεις τους, λοιπόν, το περασμένο καλοκαίρι έγιναν “Θαλασσόλυκοι”, όπως τιτλοφορείται και η ταξιδιωτική σειρά 8 επεισοδίων, γυρισμένη σ’ ένα ιστιοπλοϊκό. Συγκεκριμένα, αρχές Αυγούστου συναντήθηκαν στο ιστιοπλοϊκό του Γιάννη Αποστολάκη και άνοιξαν πανιά για να ζήσουν μια αιγαιοπελαγίτικη περιπέτεια. Οι τρεις φίλοι ξεκίνησαν από την Ικαρία, με σκοπό να εξερευνήσουν τα Δωδεκάνησα και να φτάσουν στην Κρήτη. Για 30 μέρες κοιμούνται και ξυπνούν στη θάλασσα, επισκέπτονται μικρά ελληνικά νησιά, ζουν ξεχωριστές εμπειρίες και προσπαθούν να συμβιώσουν αρμονικά μέσα στο μικρό πλεούμενο σπίτι τους.
30 μέρες, 715 ναυτικά μίλια, 19 ακριτικά νησιά, 3 ταξιδιώτες, 1 ιστιοπλοϊκό, μια μεγάλη περιπέτεια. Η πρεμιέρα προγραμματίζεται για το Σάββατο 20 Οκτωβρίου και κάθε Σάββατο στις 16.20 στον ΣΚΑΪ.