ΣΚΑΪ: Ποια είναι η υποψήφια καθημερινή σειρά για του χρόνου;

Παναγιώτης Μουλόπουλος
Παναγιώτης Μουλόπουλος
ΣΚΑΙ

Αυτή την περίοδο τα διευθυντικά στελέχη του ΣΚΑΪ διευθετούν κάποιες εκκρεμότητες των νέων projects, που θα δούμε στο β’ μέρος της τηλεοπτικής σεζόν, αλλά παράλληλα κάνουν και τα πρώτα «μαγειρέματα» για την επόμενη σεζόν.

Μετά την κίνηση – ματ που έκαναν και πήραν το «Λόγω τιμής – Είκοσι χρόνια μετά» από τον ALPHA, το ενδιαφέρον τους στρέφεται στη δημιουργία της νέας καθημερινής σειράς τους αλλά και σ’ ακόμη μία εβδομαδιαία. Σύμφωνα με το «MYtv»,λοιπόν, το ισπανικό format«La que se avecina» (μτφ. «Αυτό που έρχεται») και αποτελεί ουσιαστικά τη συνέχεια της «Πολυκατοικίας», που προβλήθηκε την περίοδο 2008-2011 στο MEGA, είναι η υποψήφια καθημερινή σειρά.  


Αυτή την περίοδος, οι διευθυντές του ΣΚΑΙ διευθετούν κάποια επιφυλάξεις για τα νέα έργα, τα οποία θα δούμε στο β ‘μέρος της τηλεοπτικής περιόδου, αλλά κάνουν τα πρώτα «μαγειρεύματα» για την επόμενη σεζόν.

- Advertisement -

Μετά την κίνηση – το μάθημα που πήρε και πήρε το «Λόγω τιμής – Τριάντα χρόνια μετά» από την ALPHA, το ενδιαφέρον τους στρέφεται στη δημιουργία της νέας καθημερινής τους σειράς αλλά και ακόμη μία εβδομάδα. Σύμφωνα με το «MYtv», λοιπόν, το ισπανικό η μορφή «La que se avecina» (μτφ. «Αυτό που έρχεται») και η οποία ουσιαστικά αποτελεί συνέχεια της «Πολυκατοικίας», που προβλήθηκε την περίοδο 2008-2011 στο MEGA, είναι η υποψήφια καθημερινή σειρά.  

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *