Αν υπάρχει κάτι για να χαρακτηρίσει τη σεζόν που κλείνει αυτό είναι σίγουρα ότι δεν μας αφήνει ούτε στιγμή να βαρεθούμε. Στο πλαίσιο λοιπόν αυτό μαγειρεύεται μεταγραφή βόμβα που μάλιστα είναι και η τελευταία που θα περίμενε κανείς να συμβεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tinasmess.gr, ο Νίκος Μουτσινάς και… η “Παρέα” του φαίνεται ότι ετοιμάζονται γαι την μεγάλη έξοδο από το OPEN. Ο παρουσιαστής έχει δεχθεί μια πολύ καλή πρόταση από τον ΣΚΑΪ για να μεταφέρει την εκπομπή του στο κανάλι του Νέου Φαλήρου. Αυτή τη στιγμή οι δυο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις ώστε να διευθετηθούν οι όποιες λεπτομέρειες αναφορικά με τη ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ της σεζόν που φυσικά δεν αφορά μόνο τον Νίκο αλλά όλη την εκπομπή και τους ανθρώπους που δουλεύουν μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Μουτσινάς

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Νίκος Μουτσινάς έχει συμβόλαιο για ένα συν ένα χρόνο με το κανάλι και ενδεχομένως να υπάρχουν ρήτρες. Ωστόσο, ποιος δεν θα ήθελε για το κανάλι του του χρόνου τον Νίκο Μουτσινά και την… “Παρέα” του που κατάφερε να σπάσει κάθε ρεκόρ και από αουτσάιντερ να αναδειχθεί στο μεγάλο νικητή για φέτος σε όλα τα επίπεδα σε ένα κανάλι μάλιστα που μετά βίας έκανε 5%.

Αν όλα πάνε καλά η εκπομπή προορίζεται για την ίδια ζώνη οπότε τώρα εξηγείται γιατί ο ΣΚΑΪ πέταξε εν μια νυχτί την Τατιάνα Στεφανίδου από το 3 με 5. Το συμβόλαιό του μάλιστα θα αφορά αποκλειστικά και μόνο τη συγκεκριμένη εκπομπή και ο ίδιος δεν προτίθεται να κάνει τίποτα άλλο μέσα στη σεζόν καθώς όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει και το θέατρο είτε με το ίδιο έργο είτε με άλλο.