ΣΚΑΪ: Μετά το ΟΛΑ ΓΚΟΥΝΤ τι; Νέα εκπομπή ή οριστικό φινάλε;

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου
ΟΛΑ ΓΚΟΥΝΤ

Ενα ένα μπαίνουν στη θέση τους τα κομμάτια του παζλ στον ΣΚΑΪ. Η Μαρία Μπακοδήμου υπέγραψε για να παρουσιάσει την ψυχαγωγική εκπομπή τις καθημερικές που θα πάρει τη θέση του Love it της Ιωάννας Μαλέσκου επιστρέφοντας με τον τρόπο αυτό σε γνώριμα μονοπάτια καθώς είχε ξανά συνεργαστεί με τον σταθμό του Νέου Φαλήρου όταν παρουσίασε το Power of Love.

Ωστόσο, ο μέγας γρίφος παραμένει ακόμα το Σαββατοκύριακο και συγκεκριμένα το μεσημέρι. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες μου, υπάρχουν σκέψεις μήπως στη μεσημεριανή ζώνη όπου φέτος προβαλλόταν το ΟΛΑ ΓΚΟΥΝΤ και την προηγούμενη σεζόν η εκπομπή με το ζεύγος Βαρθακούρη να καταργηθεί του χρόνου μετά και το τέλος της συνεργασίας με το ζεύγος Γκουντάρα – Κάκκαβα καθώς η συγκεκριμένη ζώνη είναι μεγαλος πονοκέφαλος για το πρόγραμμα, ειδικά από τη στιγμή που αν υπάρχει μεσημεριανή ζωντανή εκπομπή θα συμπεριλαμβάνεται μέσα σε αυτήν και αγορασμένος τηλεοπτικός χρόνος από τον Φίλιππο Βρυώνη με ατελείωτα εμπορικά που ουσιαστικά καταδικάζουν κάθε εκπομπή που παίζει εκείνη την ώρα.

Οι αποφάσεις πρόκειται να ληφθούν το προσεχές διάστημα ενώ θα πρέπει να βρεθεί και το πρόγραμμα που θα το αντικαταστήσει, το οποίο και δεν θα είναι ενημερωτικό.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *