ΣΚΑΪ: Μετά τις καθημερινές αλλάζει και το Σαββατοκύριακο – Δραστικές κινήσεις για να αλλάξει το κλίμα

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου
ΣΚΑΪ

Την λύση σε ένα πρόγραμμα που δείχνει να μην ανταποκρίνεται στις ανάγκες του τηλεοπτικού κοινού αναζητά ο ΣΚΑΪ με βελτιωτικές κινήσεις που επιχειρεί το τελευταίο διάστημα. Οι συσκέψεις είναι συνεχείς με τα στελέχη του σταθμού του Νέου Φαλήρου προκειμένου να αντιστραφεί το κακό κλίμα που έχει δημιουργηθεί καθώς ο σταθμός που πέρσι ήταν σε μια από τις πρώτες θέσεις και φέτος φλερτάρει με μονοψήφια και σε μια από τις τελευταίες θέσεις.

Οι πρώτες αλλαγές ξεκίνησαν στις αρχές της εβδομάδας με την τράμπα ανάμεσα σε Μαλέσκου και Μπαρμπαρίγου με την πρώτη να ξεκινά στις 11.30 και η δεύτερη στις 13.15 χωρίς ωστόσο καμία επιτυχία μέχρι στιγμής αλλά αντιθέτως με ακόμα πιο χαμηλά ποσοστά και τώρα ακολουθεί το Σαββατοκύριακο.

Συγκεκριμένα, από αυτό το ΣΚ το Dot. αλλά και το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων επιστρέφουν στην ώρα τους. Η μεν εκπομπή της Νάντια Μπουλέ και του Μίνωα Θεοχάρη θα προβάλλεται εφεξής στις 12.50, ενώ το μεσημεριανό δελτίο θα παίζει στις 14.00 όπως έπαιζε με μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια. Οσο για την εκπομπή των Γκουντάρα Κάκκαβα θα ξεκινά στις 15.15 όπως συνέβαινε και πέρσι με την αντίστοιχη μεσημεριανή εκπομπή της Αντελίνας και του Χάρη Βαρθακούρη με το κανάλι να ποντάρει σε μια καλύτερη τύχη αλλά και σε υψηλότερα ποσοστά τηλεθέασης αν και θα ξεκινά περίπου μια ώρα μετά τον ανταγωνισμό, το Καλύτερα δε γίνεται της Γερμανού στον ALPHA, αλλά και το Τι λες τώρα στο MEGA με Καραβάτου.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *