ΣΚΑΙ: Και νέα ηχηρή αποχώρηση στελέχους της ενημέρωσης μετά από 9 χρόνια

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου
σκαι

Ακόμα ένα στέλεχος του Σκάι αποχωρεί από το κανάλι του νέου Φαλήρου μετά από 9 χρόνια αυτή τη φορά,  με τη λίστα των αποχωρήσεων να μεγαλώνει. Αυτή τη φορά όμως η αποχώρηση του ήταν άκρως προδιαγεγραμμένη καθώς αν δεν είχε συμβόλαιο με τον σταθμό θα είχε σίγουρα αποχωρήσει τον προηγούμενο Ιούνιο μαζί με την Μαρία Αναστασοπούλου.

Ο λόγος για τον Γιάννη Κολοκυθά, ο οποίος έκανε ένα χρόνο υπομονή για να κάνει την μεγάλη έξοδο από το Φάληρο στις 30 Ιουνίου και χωρίς όλο αυτό το διάστημα να κρύβει τη δυσαρέσκειά του προς το κανάλι με τον τρόπο που αυτό του συμπεριφέρθηκε όταν πέρσι τέτοιο καιρό γίνονταν συσκέψεις για την ενημέρωση και συζητιότανε μεταξύ πολλών άλλων και το θεμα της αποχώρησης της αγαπημένης του Μαρίας Αναστασοπουλου αλλά και η αναδιαμόρφωση της πρωινής ζώνης κι εκείνος ως υπεύθυνος ενημερωτικών εκπομπών δεν συμμετείχε.

Ωστόσο, αν και έφτασε πολλές φορές κοντά στην πόρτα αποφάσισε να τιμήσει το συμβόλαιό του. Έτσι παρέμεινε στο πόστο του στην τηλεόραση αν και έμμεσα υποβαθμισμένος ενώ ραδιοφωνικά πήρε τη θέση των «Αταίριαστων» εγκαταλείποντας με την αποχώρηση της Μαρίας τα «Παιδιά της αλλαγής» που με τόση επιτυχία έκαναν στην απογευματινή ζώνη.

Τέλη Ιουνίου ο δημοσιογράφος αποχωρεί από τον Σκάι και ενώ έχει γραφτεί ότι κατευθύνεται προς τον ΑΝΤ1 ένα είναι σίγουρο αυτή τη στιγμή: το επόμενο ραδιοφωνικό του βήμα αλλά και το γεγονός ότι δεν θα πάει στον ΑΝΤ1. Συγκεκριμένα, από την ερχόμενη σεζόν τα παιδιά της αλλαγής επιστρέφουν καθημερινά στον Real FM. Έτσι η Μαρία Αναστασοπούλου μετακομίζει από τη ζώνη του Σαββατοκύριακου τις καθημερινές στην εκπομπή που και οι δυο αγάπησαν πολύ.

Όσο για την τηλεόραση, ακόμα δεν έχει αποφασίσει το επόμενο βήμα του. Ωστόσο, είναι σε επαφές με όλα σχεδόν τα κανάλια πλην του ΑΝΤ1 με τον οποίο συνεργάζεται η Μαρία Αναστασοπούλου και πολλοί θεώρησαν ότι θα την ακολουθήσει.

- Advertisement -

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *