ΣΚΑΪ: Ανατροπή σχεδίων για τον Χρήστο Φερεντίνο;

team
team
φερεντίνος

Μπορεί επίσημα ο ΣΚΑΪ να υποστηρίζει ότι θα συνεχίσει ο “Μονομάχος” την επόμενη σεζόν, ωστόσο οι πληροφορίες θέλουν να έχουν ξεστήσει το σκηνικό του. Παράλληλα, η Acun Medya απέκτησε τα δικαιώματα του Still Standing με σκοπό να το βγάλει στον αέρα την επόμενη σεζόν.

Αυτή την περίοδο λοιπόν το κανάλι με την εταιρεία παραγωγής μελετούν το ενδεχόμενο ο Χρήστος Φερεντίνος να καλωσορίζει τους τηλεθεατές στο ιδιαίτερο παιχνίδι γνώσεων και μάλιστα τα γυρίσματα να γίνονται στην Τουρκία, όπως και του «My Man Can» όπου υπάρχουν έτοιμα τα κατάλληλα στούντιο. Η οριστική απόφαση θα ληφθεί τις επόμενες ημέρες, αλλά φαίνεται πως και ο Χρήστος Φερεντίνος βλέπει θετικά αυτή την προοπτική, ευελπιστώντας ότι το Still Standing θα σταθεί καλύτερα στη μάχη της τηλεθέασης από τον Μονομάχο που όπως όλα δείχνουν θα ολοκληρώσει την τηλεοπτική του παρουσία τη φετινή σεζόν!

Τη φετινή σεζόν θα ολοκληρώσει όπως έχω αναφέρει ξανά και το My Style Rocks, αλλά δεν αποκλείεται ανανέωση της συνεργασίας της Κατερίνας Καραβάτου με τον ΣΚΑΪ. Αν και στις αρχικές σκέψεις του σταθμού ήταν να αναλάβει το Still Standing η Καραβάτου, δικαιολογημένα εκτιμούν πως ο Φερεντίνος θα κάνει καλύτερο… παιχνίδι σε αυτό. Από την άλλη όμως, σκέφτονται πως η παρουσιάστρια θα μπορούσε να αναλάβει μία καθημερινή μεσημεριανή ψυχαγωγική εκπομπή έχοντας μάλιστα δίπλα της την Έλενα Χριστοπούλου με την οποία συνεργάζονται και σε άλλο επίπεδο και έχουν κοινούς κώδικες και ματιά. Βέβαια όλα αυτά είναι ακόμα στο τραπέζι… των σκέψεων και συσκέψεων… αλλά με μεγάλη πιθανότητα να πάρουν θετική έγκριση.

Πηγή: newsit.gr – Γρηγόρης Μελάς

- Advertisement -

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *