ΣΚΑΪ : Αλλαγή ώρας για τη Φαίη Σκορδά;

team
team

Σε επανασχεδιασμό του προγράμματός του προχωράει ο ΣΚΑΪ και μάλιστα άμεσα.= Το κανάλι του Φαλήρου τόλμησε φέτος να αλλάξει πολλά πράγματα στο καθημερινό του πρόγραμμα. Κάποια από αυτά λειτούργησαν. Κάποια άλλα όχι…

Γι’ αυτό και τις τελευταίες μέρες γίνονται συσκέψεις επί συσκέψεων προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις και να ανέβουν τα νούμερα τηλεθέασης.

Εκτός όμως από αλλαγές στη σύνθεση της ομάδας της πρωινής εκπομπής της Φαίης Σκόρδα, υπάρχουν φωνές στον ΣΚΑΪ που υποστηρίζουν ότι δεν θα έπρεπε να μπει ψυχαγωγικό μαγκαζίνο στο δίωρο 10- 12. Πιστεύουν δηλαδή ότι θα έπρεπε οι «Αταίριαστοι» που είχαν «χτίσει» το κοινό τους να παραμείνουν στην ώρα τους και η εκπομπή της Φαίης να ξεκινάει στις 12.

Ειδικά μετά την είδηση με τη 12χρονη που έχει δώσει πόντους στις κοινωνικές και στις ενημερωτικές εκπομπές θεωρούν ότι αν άλλαζαν θέση οι «Αταίριαστοι» με το «Πρωινό μας» ενδεχομένως να είχαν καλύτερες αποδόσεις.

- Advertisement -

Ωστόσο, για να προχωρήσουν σε μια τέτοια αλλαγή , σύμφωνα με το znews, θα πρέπει να συμφωνήσουν και οι παρουσιαστές.

Αλλά αυτό θα είμαστε σε θέση να το γνωρίζουμε εφόσον η σκέψη κάποιων στελεχών του σταθμού μεταφερθεί στους παρουσιαστές ως επίσημη πρόταση.

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *