Σίσσυ Χρηστίδου – Νέα απάντηση στον Αλεξάνδρου: “Όφειλα να αποκαταστήσω την αλήθεια, μην το τραβήξουμε άλλο”

team
team
ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ

Για τον χαμό που έχει γίνει τις τελευταίες μέρες, με τις δηλώσεις που έκανε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, απάντησε ξανά σήμερα η Σίσσυ Χρηστίδου, μέσα από τον αέρα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι».

«Εγώ έχω πει ότι με αφορά σε αυτό το κομμάτι που αφορά τον Δημήτρη. Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ που όλη αυτή την εβδομάδα έχει γίνει αυτό το θέμα και γενικότερα δεν μου αρέσει πολύ να απασχολώ και να κλέβω χρόνο από την εκπομπή για να μιλάμε για πράγματα που μας αφορούν. Όμως, κάποια πράγματα, καλώς ή κακώς, πρέπει να ξεκαθαρίζονται, ειδικά όταν θίγονται συμπεριφορές και δεν μου αρέσει να μένουν στον αέρα. Εγώ, λοιπόν, από τη δική μου πλευρά ξεκαθάρισα τη θέση μου και το τι πραγματικά έχει συμβεί», είπε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

Στη συνέχεια είπε: «Αισθάνομαι ότι ο Δημήτρης είναι σε μια δύσκολη φάση, ίσως είναι πιεσμένος, ίσως επειδή συμβαίνουν πολλά. Εγώ στεναχωρήθηκα γιατί πίστεψε κάτι τέτοιο για μένα ή ένιωσε κάτι τέτοιο από τη δική μου πλευρά. Εγώ θεώρησα, μαζί με την εταιρεία, ότι επειδή ο λόγος που φεύγει από την εκπομπή είναι θέμα εταιρικό και όχι μια προσωπική απόφαση, ότι εγώ δεν θέλω ξαφνικά να είναι μαζί μας, ότι έπρεπε να του εξηγήσει η εταιρεία. Στο τέλος της σεζόν έκανα εγώ το γεύμα στους συνεργάτες μου, είπαμε τα ευχαριστώ μας, κάναμε τον απολογισμό μας, αγαπηθήκαμε, αγκαλιαστήκαμε.

Το τελευταίο μήνυμα που ανταλλάξαμε μεταξύ μας ήταν μήνυμα αγάπης, οπότε δεν ξέρω γιατί μετά όλο αυτό γύρισε έτσι. Εγώ αντιλήφθηκα ότι κάτι περίεργο συμβαίνει, όταν στην βάφτιση του Πάρη είπαμε με τη Βένια για να στείλουμε κάμερα, εκείνος ήταν έξαλλος κι έλεγε για εξώδικα “μην πατήσετε, μην έρθετε”. Δεν κατάλαβα ότι ήταν κάτι προσωπικό. Άκουσα κάτι από τη Δανάη και τον Λάμπρο, αν θυμάμαι καλά. Δεν είπα ποτέ ότι δεν γνώριζα, είπα ότι δεν είχε αποφασιστεί. Πέρυσι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ήρθε στην εκπομπή Σεπτέμβριο, με κλειδωμένη ομάδα», κατέληξε η Σίσσυ Χρηστίδου.

- Advertisement -

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *