Σίσσυ Χρηστίδου: «Μιλάμε ακόμη για τον Γιώργο Λιάγκα ή θα φάμε μηνύσεις;»

team
team

Για τους ηθοποιούς που γίνονται παρουσιαστές ήταν η συζήτηση στο Χαμογέλα και Πάλι. Στην πορεία της συζήτησης αναφέρθηκε και το όνομα του Γιώργου Λιάγκα ως δημοσιογράφου που έκανε καριέρα ως παρουσιαστής. Τότε η Σίσσυ Χρηστίδου άδραξε την ευκαιρία να σχολιάσει με τον τρόπο της τις χθεσινές δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα: «Μιλάμε ακόμη για τον Γιώργο Λιάγκα ή θα φάμε μηνύσεις; Φύγουμε σε διαφημίσεις γιατί φοβάται τι άλλο θα πω από πάνω.»

Ο Γιώργος Λιάγκας είχε αναφέρει χθες μέσα από το Πρωινό: «Χθες το βράδυ κάθισα μόνος και σκέφτηκα με τον εαυτό μου. Μέχρι τώρα είχα μια λογική στη ζωή μου, ότι ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει και όλοι κρινόμαστε. Πλέον θεωρώ, επειδή έχω και δύο παιδιά, ότι οποιοσδήποτε με θίγει πραγματικά αλλοιώνοντας αυτά που έχω πει, βάζοντας δίπλα μου κάποια φωτογραφία κάποιου, που εικάζει ότι γι’ αυτόν έχω πει κάτι, ή αλλάζει τα λεγόμενά μου, ειλικρινά θα κινούμαι νομικά πια. Να τελειώσει το παραμυθάκι αυτό.

«Όσο πουλήσατε με τον Λιάγκα, κύριοι συνάδελφοι, πουλήσατε. Σας έκανα μια δημόσια έκκληση χθες, σταματήστε… Αν δεν με χωνεύετε, γιατί με παίζετε; Αν διαφωνείτε με τις απόψεις μου, γιατί με παίζετε; Μη με αναπαράγετε! Έχω εδώ την εκπομπούλα μου όσο την έχω ακόμα και θα λέω τη γνώμη μου από εδώ. Μην ασχολείστε με εμένα, σας παρακαλώ πάρα πολύ».

«Αν διαστρεβλώνετε λεγόμενα, θα κινούμαι νομικά, το αποφάσισα χθες το βράδυ. Τέλος, δεν χαρίζω άλλα κάστανα. Κάνω τον βλάκα σε αυτό το χώρο, βάλλομαι όσο δεν έχει βληθεί κανένας στο χώρο αυτό… Υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά αντιμετώπισης, κάποια στιγμή αυτό το παραμυθάκι θα τελειώσει και θα κινούμαι νομικά. Ξαναπείτε, λοιπόν, κάτι ψεύτικο».

- Advertisement -

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *