Τη Δευτέρα 22 Ιουλίου το βράδυ πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η παρουσίαση του πρώτου προσωπικού δίσκου του Sin Boy με τίτλο “KA GU RAS” στο Island Athens Riviera.

Το παρόν έδωσαν πλήθος θαυμαστών, φίλων, συνεργατών και δημοσιογράφων λίγο μετά τις 21:30 όπου άνοιξαν οι πόρτες, προκειμένου να απολαύσουν στη σκηνή του Island τον Sin Boy που αποτελεί αναμφισβήτητα έναν από τους πολυσυζητημένους καλλιτέχνες της χρονιάς.

ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΠΑΝΑΣ – SIN BOY – ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΜΑΤΣΑ – ΚΙΚΗ ΤΣΟΛΚΑ

Λίγο πριν την έναρξη του live ο Sin Boy και οι συνεργάτες του παρέλαβαν τιμητική πλακέτα από τη διευθύντρια της Minos EMI / Universal Μαργαρίτα Μάτσα για τις πλατινένιες ψηφιακές πωλήσεις του single “Mama?” στην Ελλάδα, ενώ κατά τη διάρκεια της απονομής ο καλλιτέχνης δώρισε μέρος των εσόδων του album στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Make A Wish.

Ο Sin Boy δήλωσε συγκινημένος:

«Δίνω αυτό το συμβολικό ποσό στο Make A Wish γιατί κι εγώ είμαι ένα παιδί που μεγάλωσε μαζί με τον αδερφό μου τον iLLEOo δύσκολα στον Περισσό στη Νέα Ιωνία, και είχαμε όνειρα. Ήρθε το YouTube, δουλέψαμε σ’ αυτό και κάναμε τα όνειρά μας πραγματικότητα, και δίνουμε σήμερα την ευκαιρία σε κάποια παιδιά να κάνουν επίσης τα όνειρά τους πραγματικότητα.»