Σε ποιο κανάλι θα προβληθεί το “Λόγω τιμής”;

Παναγιώτης Μουλόπουλος
Παναγιώτης Μουλόπουλος

Από τη προηγούμενη σεζόν είχε γίνει γνωστό ότι η σεναριογράφος Μιρέλλα Παπαοικονόμου και ο σκηνοθέτης Λάμπης Ζαρουτιάδης θέλουν να επαναφέρουν τη κοινωνική σειρά “Λόγω τιμής”, που αγαπήθηκε από το ευρύ κοινό τη δεκαετία του ’90, μεταφέροντας τους ήρωες… 20 χρόνια μετά!

Η συγκεκριμένη σκέψη/ ιδέα βρήκε σύμφωνο το πρωταγωνιστικό team, το οποίο απάντησε θετικά στο κάλεσμα των δημιουργών. Δεν συνέβη το ίδιο και με τα στελέχη των καναλιών, που έκριναν απαγορευτικό τον οικονομικό προϋπολογισμό -οι πληροφορίες θέλουν το budget ανά επεισόδιο να ξεπερνά τα 50.000 ευρώ! Παρόλα αυτά οι συντελεστές δεν το έβαλαν κάτω και γύρισαν μία σκηνή ιδιαίτερα συγκινητική, με αποτέλεσμα να γίνει αμέσως viral. Άλλωστε, όπως λέει και το τραγούδι, χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια, μόνο τρόπο να κοιτάνε.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τη σεναριογράφο μας ξεκαθάρισε: “Η σειρά θα γυριστεί και θα προβληθεί κανονικά, αλλά για την ώρα δεν μπορούμε να πούμε τίποτα παραπάνω”. Μάλιστα, τη ρωτήσαμε αν ισχύει ότι “κλείδωσε” η σειρά να προβληθεί στο νέο epsilontv: “Δεν έχουμε έρθει σε συμφωνία με το epsilontv, αλλά δεν μπορώ να πω τίποτα”. Οι πληροφορίες μάς θέλουν οι συζητήσεις των δύο πλευρών να γίνονται σε θετικό κλίμα, αλλά ακόμα δεν έχουν πέσει οι σχετικές υπογραφές.

- Advertisement -

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *