ΣΑΣΜΟΣ -Στρατής Χατζησταματίου: Ο Μανόλης θα κινητοποιηθεί και θα δράσει. Όλα έρχονται

-

«Ο Μανόλης είναι τραγικό πρόσωπο. Δεν είναι τόσο εύκολο το “πήγαινε και πέστα Μανόλη”», εξηγεί ο Στρατής Χατζησταματίου στη Ναταλία Γερμανού και το «Καλύτερα δε γίνεται». Ο Μανόλης στον τηλεοπτικό «Σασμό» του Alpha , τη σειρά μυθοπλασίας που καθημερινά έχει εκατομμύρια τηλεθεατές και τερματίζει πρώτος στους πίνακες τηλεθέασης, έχει έναν ρόλο -κλειδί, αλλά κι έναν ρόλο ευαίσθητων ισορροπιών. Στο όνειρό του Μανόλη  βλέπουμε και μαθαίνουμε οι τηλεθεατές, ποιος είναι ο  φονιάς του Στεφανή. Έχει δραματουργικό ενδιαφέρον  το «πώς κρατάει ο Μανόλης αυτό το μυστικό, το κρύβει, το αντιμετωπίζει, περνάει από διάφορα εμπόδια, και κάποια στιγμή θα συμβεί κάτι που θα τον κινητοποιήσει και πρέπει να δράσει. Όλα έρχονται!».

- Advertisement -

Ο Μανόλης είναι ένας χαρακτήρας, ο οποίος και… «πριν από το φονικό, ήταν χτισμένος με έναν τρόπο που φανέρωνε έναν άνθρωπο πολύ καταπιεσμένο, ένα παιδί πολύ ξεχωριστό μέσα σε ένα κοινωνικό περιβάλλον το οποίο δεν μπορεί να τον καταλάβει. Οπότε,  όταν χτίζεις έναν τέτοιο χαρακτήρα και του δίνεις να κουβαλάει ένα τέτοιο μυστικό, ο δείκτης του φόβου είναι υψηλός» υπογραμμίζει ο Στρ.Χατζησταματίου.

- Advertisement -

Συν τοις άλλοις , πώς αντιδρά ένα 18χρονο παιδί, το οποίο βλέπει ένα φονικό, συγγενή φίλου του;  Πώς το αντιμετωπίζει; «Είναι πάνω από τις δυνάμεις του και αποτελεί στοιχείο της τραγικότητάς του» απαντά ο ίδιος. « Γιατί είναι τραγικό πρόσωπο ο Μανόλης. Δεν είναι τόσο εύκολο το “πήγαινε και πέστα Μανόλη”». Κι εδώ βρίσκεται  «και η  τρομερή αντίθετη δύναμη και το ενδιαφέρον,  του πώς συνδυάζει την αδελφική αγάπη προς τον φίλο με έναν φόβο κι ένα αφόρητο μυστικό, όχι μόνο γι αυτόν που το κουβαλάει αλλά και γι αυτόν που θα τα ακούσει».

Ο Στρατής Χατζησταματίου πέρασε από κάστινγκ, προκειμένου να πάρει τον ρόλο. «Είχα άγχος στην αρχή» λέει. «Όταν έμαθα την ιστορία και διάβασα το βιβλίο, είχα περισσότερη συγκίνηση να μπω σε όλο αυτό». Στη σειρά συμπρωταγωνιστεί με σπουδαίους ηθοποιούς. «Παίζω με ηθοποιούς που θαύμαζα και θαυμάζω. Είναι απίστευτη εμπειρία. Νιώθω δέος και θαυμασμό» καταλήγει.

Δείτε τη συνέντευξη:

- Advertisement -
- Advertisement -

Τελευταία άρθρα

Η Φάρμα: Απόψε μπαίνει στη μάχη της τηλεθέασης

«Η Φάρμα» κάνει πρεμιέρα αυτό το Σαββατοκύριακο στον ANT1 και θα είναι πιο κοντά στην αγροτική ζωή από ποτέ! Το...

The Voice: Μια ανάσα πριν τα live

Με δύο ακόμα επεισόδια ολοκληρώνεται το Σαββατοκύριακο 4-5/12 η φάση των Battles φέρνοντάς μας, μία ανάσα πριν από τα...

Nέα εκπομπή κάνει πρεμιέρα στον ALPHA

Τη δική του εκπομπή για τον καιρό αποκτά πλέον ο ALPHA. Τί καιρό θα κάνει την επόμενη εβδομάδα σε...

Νίκος Μουτσινάς: Κάτι τρέχει με τον Νίκο…

Kάθε ρεκόρ εμφανίσεων σε τηλεοπτικές εκπομπές άλλων καναλιών έχει σπάσει φέτος ο Νίκος Μουτσινάς και ακόμα να σκεφτείτε δεν...
- Advertisement -
- Advertisement -

Μπορεί επίσης να σας αρέσειΣΧΕΤΙΚΑ
Συνιστάται σε εσάς