Σαρωτικές αλλαγές στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου
ant1

Τα πάνω κάτω φέρνει ο ΑΝΤ1 στο πρόγραμμά του σε μια προσπάθεια να ανακατέψει την τράπουλα και να καταφέρει να σταθεί με αξιοπρέπεια στον σκληρό ανταγωνισμό στη ζώνη πράιμ τάιμ και να καταφέρει να σώσει καινούρια προγράμματα με αξιώσεις.

Ετσι, από αυτήν την εβδομάδα το “Καφέ της Χαράς” θα προβάλλεται δυο φορές την εβδομάδα, κάθε Τετάρτη που ίσχυε και πριν, ενώ προστίθεται η Πέμτπη στη θέση της νέας εκπομπής με την Μαριάννα Τουμασάτου. Η “Φωτογραφία της ζωής μου” παρά το γεγονός ότι έχει πάρει πολύ καλές κριτικές, δεν έχει καταφέρει να φανεί αυτό σε νούμερα τηλεθέασης παρά το γεγονός ότι το κανάλι επέλεξε αρχικά σαν μέρα προβολής μιας σχετικά εύκολη μέρα.

ΑΝΤ1

Ετσι, από την ερχόμενη Δευτέρα 12 Απριλίου η εκπομπή  μετακομίζει κάθε Δευτέρα στις 23.30 αμέσως μετά τις “Αγριες Μέλισσες”, σε μια προσπάθεια και να αποφύγει MasterChef και Survivor αλλά και να ευνοηθεί από τα υψηλά νούμερα των “Μελισσών”. Οσο για τον “Ενώπιος Ενωπίω”, η εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου μεταφέρεται κάθε Σάββατο βράδυ στις 00.30 αμέσως μετά το τέλος της “Φάρμας” αρχής γενομένης από το Σάββατο 17 Απριλίου. Ετσι κι αλλιώς η εκπομπή πλέον έχει επικεντρωθεί στις συνεντεύξεις από πρόσωπα της σόουμπιζ οπότε κάλλιστα μπορεί να σταθεί και το Σάββατο.

- Advertisement -

Τρίτη αλλαγή μέσα σε μια σεζόν και για το “Ταξί” του Αλέξανδρου Τσουβέλα. Το τηλεπαιχνίδι φεύγει από τα απογεύματα του ΣΚ και από αυτό το Σάββατο 10 Απριλίου θα παίζεται στις 15.45 κάθε Σάββατο και Κυριακή κάνοντας τράμπα με την ελληνική ταινία που έπαιζε πριν.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *