Δεν έχει να φοβηθεί τίποτα η Ελεονώρα Μελέτη, όπως αποδεικνύουν τα ποσοστά τηλεθέασης που σημειώνει η εκπομπή “Μετά τα μεσάνυχτα” που παρουσιάζει στον Alpha  τα οποία είναι εντυπωσιακά. Η παρουσιάστρια διαγράφει δυναμική πορεία και αναδεικνύεται νικήτρια στη μεταμεσονύκτια ζώνη.

Τον μήνα Μάιο, συμφωνά με τα στοιχεία της Nielsen, η εκπομπή της βρέθηκε πρώτη στη ζώνη προβολής της με ποσοστό τηλεθέασης 20% στο σύνολο κοινού ενώ στο δυναμικό κοινό 18-54 με ποσοστό 18,7%.

Το γυναικείο κοινό φαίνεται να ήταν πιο πιστό τον μήνα Μάιο, με ποσοστό που άγγιξε το 30%. Μάλιστα έστω και για 1′ παρακολούθησαν την εκπομπή 1.033.256 τηλεθεατές.

Δυναμικά φαίνεται να ξεκίνησε και ο Ιούνιος, καθώς η πρώτη εκπομπή του μήνα, χτύπησε κόκκινο και άγγιξε ακόμα και το 51% στις γυναίκες. Στο σύνολο κοινού σημείωσε 22,6% και 21,2% στο δυναμικό κοινό 18-54, ποσοστά τα οποία έφεραν και πάλι την πρωτιά στην Ελεονώρα Μελέτη αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό από 10 μονάδες και πάνω.

Σήμερα, όπως σας ενημερώσαμε εδώ στο tinasmess καλεσμένος στην εκπομπή “Μετά τα Μεσάνυχτα” θα είναι ο γνωστός πολιτικός και δημοσιογράφος Θεόδωρος Ρουσόπουλος σε μια διαφορετική συνέντευξη (O Θεόδωρος Ρουσόπουλος σε μια διαφορετική συνέντευξη στην Ελεονώρα Μελέτη)