Σάλος με δημοσίευμα που θέλει την ΕΡΤ να έχει προαποφασίσει χαμηλή βαθμολογία για Κύπρο

team
team

Η είδηση που βρίσκεται στο εξώφυλλο της εφημερίδας «Τα νέα», αφορά ένα επίσημο έγγραφο-ενημέρωση του Σταύρου Αυγουστίδη, Πρέσβη της κυπριακής δημοκρατίας στην Αθήνα, προς τους επίσημους φορείς της Κύπρου και στο οποίο ενημερώνει τους αρμοδίους στην Λευκωσία, για όσα του διαμήνυσε σε πρόσφατη συνάντηση εργασίας στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, ο Πρόεδρος της ΕΡΤ Κωνσταντίνος Ζούλας, όπως προβλήθηκε στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι.

Η συζήτηση εκτός των άλλων αφορούσε και τον επερχόμενο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, αλλά και την βαθμολογία που θα δώσει η ελληνική επιτροπή στην Κύπρο.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτονται στην εφημερίδα, ο Πρόεδρος της ΕΡΤ προαναγγέλλει στις 22 Φεβρουαρίου στον Πρέσβη της Κύπρου στην Αθήνα, πως η Ελλάδα θα δώσει χαμηλή βαθμολογία στην κυπριακή συμμετοχή στην Eurovision 2024.

Προανήγγειλε, δηλαδή, ξεκάθαρα, το αποτέλεσμα της ελληνικής κριτικής επιτροπής, η οποία τον Φεβρουάριο δεν είχε καν συσταθεί, για μια ψηφοφορία που θα γινόταν τρεις μήνες μετά.

- Advertisement -

Όλα τα παραπάνω έρχονται λίγους μήνες μετά το σάλο και τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από το 4αρι που έδωσε η περσινή κριτική επιτροπή της ΕΡΤ.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *