Σάκης Κατσούλης: Η ερωτική εξομολόγηση στην Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο instagram

team
team

Ως πρώην σύντροφοι συστήθηκαν στο τηλεοπτικό κοινό του «Survivor» αρχικά ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, στην πορεία όμως τα πράγματα άλλαξαν.

Μετά την κοινή τους εμπειρία στο ριάλιτι επιβίωσης, αποφάσισαν να ενώσουν ξανά τις ζωές τους και από τότε είναι αχώριστοι.

Από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε και το «All Star Game» με νικητή τον Σάκη Κατσούλη, οι δυο τους αναρτούν καθημερινά, στιγμιότυπα και βίντεο στο Instagram.

Την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου, ο Σάκης Κατσούλης προχώρησε σε μια διαφορετική ανάρτηση. Αυτή τη φορά έκανε μία ερωτική εξομολόγηση δημόσια στη σύντροφό του με μια κοινή τους φωτογραφία από το καλοκαίρι.

- Advertisement -

«Η αγαπημένη μου ιστορία αγάπης, είναι η δική μας ιστορία. Έχουμε περάσει τα πάντα μαζί! Για 5 και 6 μήνες επιζώντες σε ένα νησί, συγκάτοικοι από την πρώτη εβδομάδα, με τα πάνω μας και τα κάτω μας όπως όλα τα φυσιολογικά ζευγάρια αλλά πάντα με ΑΓΑΠΗ και ειλικρίνεια καταλήγαμε να κοιμόμαστε ήρεμοι, αγκαλιά! Κάποιες φορές δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψεις αυτά που νιώθεις. Η φίλη μου, η κοπέλα μου, ο άνθρωπος μου!» έγραψε ο νικητής του ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sakis Katsoulis (@sakiskats)

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *