Revolutionizing Health – Αναδεικνύοντας το μέλλον του digital health και επιβραβεύοντας την αριστεία

-

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΖΟΥΡΟΥ, ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΜΕΣΣΑΡΟΠΟΥΛΟΣ

H υγεία στην Ελλάδα άλλαξε! Υπάρχει πλέον διαφάνεια, υπάρχει ταχύτητα, ευκολία και ειλικρινές ενδιαφέρον. Το 2011 αυτή η περιγραφή δεν θα ταίριαζε με τον χώρο της υγείας. Σήμερα όμως είναι μία ζώσα πραγματικότητα που κατάφερε να δημιουργήσει η υπηρεσία doctoranytime, μέσα στα 7 χρόνια λειτουργίας της, με τις ρηξικέλευθες μεθόδους της και το αμείωτο ενδιαφέρον για τον άνθρωπο και τις ανάγκες του.

- Advertisement -

Στις 27 Φεβρουαρίου 2019, στην κατάμεστη αίθουσα του Ε.Π.Ι.Ψ.Υ (Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Ψυχικής Υγείας, Νευροεπιστημών και Ιατρικής Ακριβείας «ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΕΦΑΝΗΣ» Πανεπιστήμιο Αθηνών), έλαβε χώρα το πιο πρωτοποριακό, ενημερωτικό αλλά ταυτόχρονα και ανθρώπινο event για την υγεία.

Ένα event που τα είχε όλα. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν από τον κ. Χρήστο Μαναγούδη- CMO doctoranytime για τις σημαντικές αλλαγές που έχει επιφέρει το doctoranytime στο σύστημα της υγείας στη χώρα μας, καθώς επίσης και για τα μελλοντικά πλάνα της εταιρείας από την κα. Ελευθερία Ζούρου- CEO doctoranytime.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΝΑΓΟΥΔΗΣ

Παράλληλα, η Google,την οποία εκπροσώπησε η κα. Σπυριδούλα Δρακοπούλου- Head of Performance Agencies, Google Greece, Bulgaria, Cyprus & Malta, ενημέρωσε το κοινό για τις σύγχρονες τάσεις και το μέλλον του digital health βάσει των στοιχείων της ίδιας της Google.

ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Επιπλέον, ο κ. Λέων Γαβαλάς- Ερευνητής και Υποψήφιος Διδάκτωρ του Οικονομικού Πανεπιστημίου παρουσίασε το ποιες είναι οι συνήθειες και οι συμπεριφορές του διαδικτυακού χρήστη γύρω από θέματα υγείας σύμφωνα με τα αποτελέσματα που προέκυψαν από τη έρευνα του doctoranytime με το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου και Ηλεκτρονικού Επιχειρείν ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, σε περισσότερους από 1350 χρήστες.

ΛΕΩΝ ΓΑΒΑΛΑΣ

Η βραδιά κορυφώθηκε με την βράβευση των 100 top γιατρών στην Ελλάδα όπως αυτοί προέκυψαν από τις προτιμήσεις των ασθενών που εκφράστηκαν στις φόρμες αξιολόγησης του doctoranytime.

Να σημειωθεί ότι το doctoranytime έχει συλλέξει και συνεχίζει να το κάνει αξιολογήσεις για τους γιατρούς που συνεργάζονται με την υπηρεσία, από παραπάνω από 70.000 ασθενείς, μέρος των 4.500.000 ασθενών που έχουν συνολικά βρει τον καλύτερο γιατρό για εκείνους. Οι αξιολογήσεις αυτές που συλλέγονται και παρουσιάζονται με τρόπο αδιάβλητο και διαφανή αποτελούν την καλύτερη δυνατή σφυγμομέτρηση σχετικά με τις προτιμήσεις των ασθενών στους γιατρούς. Ενώ σε συνδυασμό με πληροφορίες όπως το κόστος της επίσκεψης και κάθε ιατρικής πράξης καθώς και την εμπειρία και την εξειδίκευση, ο χρήστης πραγματικά μπορεί να βρει τον καλύτερο γιατρό για εκείνον. Το 63% των χρηστών του internet όπως προέκυψε από την έρευνα του εργαστηρίου ELTRUN βρίσκει πλέον τον γιατρό που θα εμπιστευθεί online.

Τέλος, σε μία εκδήλωση γύρω από την υγεία δεν θα μπορούσε να λείψει η κορυφαία έκφρασή της ανθρωπιάς που είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το ιατρικό λειτουργημα. Έτσι, στην βραδιά αυτή σε κλίμα φορτισμένο από συγκίνηση, βραβεύτηκαν εκείνοι οι γιατροί που ανταποκρίθηκαν χωρίς δεύτερη σκέψη στο κάλεσμα του doctoranytime, και έσπευσαν το καλοκαίρι του 2018 να βοηθήσουν τους πληγέντες από τις φωτιές.

Την εκδήλωση παρουσίασε η κα. Ζήνα Κουτσελίνη και παρευρέθηκαν περισσότεροι από 270 επισκέπτες, μεταξύ των οποίων γιατροί, πανεπιστημιακοί πρόεδροι Ιατρικών και Οδοντιατρικών συλλόγων της χώρας, φορείς υγεία και εκπρόσωποι από τον φαρμακευτικό κόσμο.

ΖΗΝΑ ΚΟΥΤΣΕΛΙΝΗ

Το Revolutionizing Health τελέστηκε υπό την αιγίδα του Ερευνητικού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου Ψυχικής Υγείας, Νευροεπιστημών και Ιατρικής Ακριβείας «ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΕΦΑΝΗΣ» Πανεπιστήμιο Αθηνών (Ε.Π.Ι.Ψ.Υ.), του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ) και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (ΙΣΑ).

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ

Σχετικά με το doctoranytime:

Το doctoranytime είναι η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο της υγείας και της ομορφιάς και προσφέρει υπηρεσίες που δίνουν τη δυνατότητα στον ασθενή να επιλέξει τον κατάλληλο γιατρό ή διαγνωστικό κέντρο για να επιλύσει το εξατομικευμένο θέμα υγείας ή εμφάνισης που αντιμετωπίζει. Αυτό μπορεί να το κάνει άμεσα και γρήγορα χωρίς κανένα επιπλέον κόστος ανεξαρτήτως αν αφορά ραντεβού μέσω ΕΟΠΥΥ, ιδιωτικό ή με άλλο ασφαλιστικό φορέα.

Η λειτουργία του doctoranytime δίνει πρόσβαση στον ασθενή σε μια σειρά από πλούσιες και εμπεριστατωμένες πληροφορίες σχετικά με την εμπειρία και την εξειδίκευση του γιατρού, τις αξιολογήσεις των ασθενών που τον επισκέφτηκαν, το κόστος των υπηρεσιών και την διαθεσιμότητα των ωρών κατά τις οποίες μπορεί να προγραμματιστεί μια επίσκεψη.

Μέχρι το 2019 η υπηρεσία έχει καταφέρει συνολικά να:

· Βοηθήσει 4.500.000 ασθενείς να βρουν το γιατρό τους

· Προγραμματίσει περισσότερα από 250.000 ραντεβού ασθενών

· Καταγράψει περισσότερες από 70.000 αξιολογήσεις πραγματικών ασθενών από επιβεβαιωμένα ραντεβού

· Σώσει 1 ζωή, χάρη στο πρόγραμμα «Βγάλε Γλώσσα» προς αναζήτηση δοτών μυελού των οστών

· Κερδίσει την εμπιστοσύνη 5000 γιατρών και 120 διαγνωστικών κέντρων σε όλη την Ελλάδα

Το doctoranytime ιδρύθηκε το 2012 και σήμερα έχει παρουσία σε Ελλάδα, Κύπρο και Βέλγιο, ενώ απασχολεί συνολικά 68 εργαζομένους, 53 στην Ελλάδα και 15 στο Βέλγιο.

ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΜΠΟΥΧΩΡΗΣ, ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΜΕΣΣΑΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ,

Παντελής Μεσσαρόπουλος
Παντελής Μεσσαρόπουλοςhttp://drmessaropoulos.gr/
Ο Παντελής Μεσσαρόπουλος είναι Μαιευτήρας - Γυναικολόγος, Ακαδημαϊκός Υπότροφος στη Γ' Πανεπιστημιακή κλινική του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ΠΓΝ «ΑΤΤΙΚΟΝ», ειδικός σε θέματα Επανειλημμένων Αποβολών και Πρόωρης Ωοθηκικής Ανεπάρκειας, έχει Μεταπτυχιακό τίτλο στην Παθολογία της κύησης και είναι υποψήφιος Διδάκτορας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Επίσης είναι Επιστημονικός Διευθυντής στο Γυναικολογικό τμήμα του Mediterraneo First Care και επιστημονικός συνεργάτης με τα Μαιευτήρια ΡΕΑ και ΙΑΣΩ.
- Advertisement -

Τελευταία άρθρα

Survivor: Στην τελική ευθεία

Λίγες μέρες μας χωρίζουν από τον μεγάλο τελικό του πιο δύσκολου Survivor όλων των εποχών, όπως ήδη το tinasmess.gr...

«Αγγελική» Το «αντίο» των πρωταγωνιστών – Δείτε τι δήλωσαν στην κάμερα, λίγο πριν το τελευταίο cut

Οι εξελίξεις κορυφώνονται, ενώ μία ανάσα πριν από το συγκλονιστικό κι ανατρεπτικό φινάλε η Ναταλία Γερμανού συναντά τους δημιουργούς...

Ποιος παρουσιαστής του Alpha ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας του με το κανάλι;

Δεν έχουν τελειωμό οι μεταγραφές και οι αποχαιρετισμοί φέτος. Ετσι, πριν από λίγο το τέλος στη συνεργασία του με...

Koμάντα και δράκοι: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για τη νέα σειρά του Παπαδουλάκη στο MEGA

Ο σκηνοθέτης που υπέγραψε, μεταξύ άλλων, μία από τις σημαντικότερες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης, «Το Νησί», επιστρέφει στο MEGA...
- Advertisement -
- Advertisement -

Μπορεί επίσης να σας αρέσειΣΧΕΤΙΚΑ
Συνιστάται σε εσάς