Ρένος Χαραλαμπίδης: Γιατί αρνήθηκε το ρόλο του Μάνθου στο Κωνσταντίνου και Ελένης;

team
team

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Mega καλημέρα» και τον Θανάση Πάτρα έδωσε ο Ρένος Χαραλαμπίδης. Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε, μάλιστα, πως είχε αρνηθεί το ρόλο του Μάνθου Φουστάνου στο Κωνσταντίνου και Ελένης.

«Ο Μάρκος Σεφερλής έχει αποδείξει ότι δεν είναι τυχαίος και βέβαια θα τον έβαζα σε ταινία, αυτό που κάνει είναι στα όρια του άθλου. Είδαμε ανθρώπους που αυτοανακηρύχθηκαν σε βασιλιάδες να μπαίνουν φυλακή. Από την αλαζονεία μπορείς να φτάσεις από τη γραφικότητα μέχρι το έγκλημα. Στο “Κάτι τρέχει με τους δίπλα” συμμετείχα για να μαζέψω λεφτά για την επόμενη ταινία μου», είπε αρχικά ο Ρένος Χαραλαμπίδης.

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης είπε στη συνέχεια: «Μου είχε προτείνει ο Χάρης Ρώμας να κάνω το ρόλο που έκανε εξαιρετικά ο Βασίλης Κούκουρας. Είναι υπέροχος ο Κούκουρας. Κάθε φορά που το βλέπω, χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο. Δεν είχα χρόνο τότε, έκανα το “No Budget Story”, έγραφα τα “Φθηνά Τσιγάρα”. Θα μου ταίριαζε πάρα πολύ ο ρόλος. Έκαναν τη μεγαλύτερη επιτυχία όλων των εποχών. Είναι ένα “όχι” που το έχω μετανιώσει».

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *