Ράδιο Αρβύλα: Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με τέσσερα κανάλια – Δυο τα επικρατέστερα

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου
ΑΝΤ1

Συνεχίζεται το θρίλερ της παραμονής ή όχι του Αντώνη Κανάκη και της παρέας από τη Θεσσαλονίκη στο OPEN. Mπορεί η εκπομπή να έχει τελειώσει από τα τέλη Μαίου αλλά ο γρίφος του καναλιού από το οποίο θα τον δούμε την επόμενη σεζόν τελικά δεν φαίνεται να έχει ακόμα λυθεί. Ο ίδιος βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό σε συζητήσεις με τέσσερα κανάλια μεταξύ αυτών και το κανάλι της Παιανίας που βρίσκεται ήδη.

Αν και αρχικά υπήρχαν σκέψεις η εκπομπή να μην είναι καθημερινή, τελικά το σενάριο αυτό δεν προκρίνεται. Το Ράδιο Αρβύλα στη σημερινή του καθημερινή παρουσία με αποκλεστικά δημιουργικό περιεχόμενο είναι ένας δημιουργικός και παραγωγικός άθλος όπως και οι ίδιοι σχολιάζουν.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν σκοπό να προσπαθήσουν ξανά να έχουν καθημερινή παρουσία σε όποιο κανάλι κι αν τελικά κλείσουν για την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν, αλλά όχι για όλη. Συγκεκριμένα, συζητούν να ξεκινήσουν το Ράδιο Αρβύλα κάπου στις αρχές Νοεμβρίου και να κλείσουν στα τέλη Μαίου όπως άλλωστε συνηθίσουν να ρίχνουν κάθε φορά αυλαία είτε πρόκειται για καθημερινή εκπομπή είτε για εβδομαδιαία όπως παλιά, καθώς θεωρούν ότι είναι πρακτικά αδύνατο να έχουν καθημερινή παρουσία. Οσο για την ώρα, αν και δεν υπάρχει κάτι ακριβές αυτή τη στιγμή, πιθανότατα, η εκπομπή θα παίξει μετά από το δελτίο ειδήσεων και όχι πριν.

Σύμφωνα με πληροφορίες μου, δυο είναι τα κανάλια – OPEN και ΑΝΤ1 – που αυτη τη στιγμή έχουν ένα προβάδισμα στις διαπραγματεύσεις καθώς θα παίξει ρόλο και η ελευθερία λόγου που επιθυμεί για τη συγκεκριμένη εκπομπή ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του. Ωστόσο, οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται και φυσικά στο “πακέτο” θα συμπεριληφθεί και το “Βινύλιο” χωρίς το οποίο δεν πάει ποιυθενά…

- Advertisement -

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *