Ράδιο Αρβύλα: Οι απαιτήσεις, οι διαπραγματεύσεις με το OPEN, οι προτάσεις και τι φρενάρει τα άλλα κανάλια;

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου
ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ

Σε θρίλερ εξελίσσεται η παραμονή των Αρβύλα στο OPEN καθώς η παρέα από τη Θεσσαλονίκη άρχισε εκ νέου τα τζαρτζαρίσματα και οι γκρίνιες.

Πάνω που κάποιοι στο κανάλι της Παιανίας θεωρούσαν βέβαιη την παραμονή τους στο κανάλι και την ανανέωση του συμβολαίου τους φαίνεται πως κάτι δεν πάει καλά και αυτή τη φορά δεν έχει να κάνει με τις οικονομικές του απολαβές που παραμένουν υψηλές.

Οι γκρίνιες αναφορικά με την κόπωση αλλά και τον χρόνο που απαιτεί η καθημερινή προβολή των Ράδιο Αρβύλα έχει βάλει σε μπελάδες τον σταθμό. Ολα ξεκίνησαν με το Βινύλιο και την προβολή του αρκετό καιρό πριν, το οποίο αν και είχε συμφωνηθεί για δυο φορές την εβδομάδα ουδέποτε βγήκε στον αέρα με αυτή τη συχνότητα καθώς Θεσσαλονικείς συνειδητοποίησαν πόσο κουραστικό είναι το καθημερινό με την έτερη εκπομπή. Δεν πρόλαβε όμως καλά καλά να τους γίνει το χατίρι και προχώρησαν και στην απογευματινή εκπομπή που με τόση επιτυχία στήθηκε αμέσως μετά το δελτίο χάρη και στην ιδέα που είχε η Μαρία Σαγανά από τη Διεύθυνση Προγράμματος. Ωστόσο, περίπου ένα μήνα πριν από το φινάλε, ο Αντώνης Κανάκης άρχισε πάλι τη γκρίνια και δήλωσε στο κανάλι ότι δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στο καθημερινό, με αποτέλεσμα η εκπομπή να προβάλλεται από Δευτέρα μέχρι και Πέμπτη ενώ η Παρασκευή θυσιάστηκε υπέρ… κόπωσης και μπήκε σε επανάληψη το “Βινύλιο”.

Ετσι, όταν ξεκίνησαν οι διαπραγματεύσεις για τη νέα σεζόν με το OPEN, οι Ράδιο Αρβύλα ξεκαθάρισαν στο OPEN ότι η εκπομπή θα προβάλλεται δυο φορές την εβδομάδα καθώς δεν βγαίνουν οι χρόνοι για κάτι παραπάνω. Το κανάλι από την πλευρά του προτείνει τουλάχιστον τρεις (Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή) αλλά ο Αντώνης Κανάκης έχει ξεκινήσει το φλερτ με άλλα κανάλια – όλα πλην του ΣΚΑΪ και επιμένει στις δυο.

- Advertisement -

Ωστόσο, κι αυτό είναι δύσκολη εξίσωση πολύ, καθώς αν εξαιρέσει κανείς τα χρήματα που όντως είναι πολλά, αυτό που δείχνει να προβληματίζει πολύ είναι οι εγγυήσεις που ζητάει ο Αντώνης Κανάκης. Και δεν είναι μόνο το αν η εκπομπή θα παίζει μία, δυο ή τρεις φορές την εβδομάδα, αλλά το γεγονός ότι ο παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα και του Βινυλίου ζητάει να έχει λόγο όχι μόνο στο τι θα παίζεται κατά τη διάρκεια της εκπομπής του (ακόμα και τα προϊόντα που διαφημίζονται) αλλά ακόμα και πριν και μετά από αυτή ενώ απαιτεί πλήρη ελευθερία στη σάτιρά του κάτι που ξέρουμε ότι πολλές φορές δεν είναι εφικτό αλλά και αποδεκτό από κάποιους καναλάρχες.

Ετσι, ακόμα κι αν οι Ράδιο Αρβύλα παραμείνουν στο ΟPEN, κάτι που δεν φαντάζει καθόλου απίθανο, το μόνο σίγουρο είναι ότι η εκπομπή που φέτος έκανε τόση μεγάλη αίσθηση και γεμισε με γέλιο την καθημερινότητά μας δεν θα υπάρχει στη μορφή που την ξέραμε φέτος αλλά και με την ίδια συχνότητα, βάζοντας τον ανταγωνισμό σε σκέψη και αναζήτηση.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *