“Ζήνα το βράδυ”: Πότε πέφτει η αυλαία της εκπομπής;

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου

Μια εβδομάδα νωρίτερα από το προγραμματισμένο πρόκειται να κατεβάσει αυλαία η βραδινή εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη στο STAR. Συγκεκριμένα, απομένει μια εκπομπή πριν από το φινάλε της σεζόν σημειωτέον σήμερα λόγω του αγώνα του Ολυμπιακού για το Conference League η “Ζήνα το βράδυ” δεν μεταδόθηκε χθες.

Αυτό πρόκειται να συμβεί την επόμενη Τετάρτη. Μάλιστα, αν και αρχικά ήταν προγραμματισμένο να προβληθεί η τελευταία εκπομπή στις 12 Ιουνίου τελικά αυτό θα συμβεί στις 5 Ιουνίου κι αυτό λόγω του τελικού του MasterChef που θα παίξει στα μέσα του μήνα.

Μάλιστα, η συγκεκριμένη εκπομπή αποτελεί ουσιαστικά και το αγκάθι στις σχέσεις της παρουσιάστριας με το STAR για την ανανέωση του συμβολαίου της για την ερχόμενη σεζόν καθώς το κανάλι έχει αποφασίσει να μην την συνεχίσει του χρόνου λόγω μπάτζετ, ενώ οι “Αλήθειες με τη Ζήνα” παραμένουν κανονικά στο πρόγραμμα. Η Ζήνα Κουτσελίνη μετά το πρώτο αργοπορημένο ραντεβού με το κανάλι της ζήτησε χρόνο προκειμένου να εξετάσει τα δεδομένα χωρίς αυτό να σημαίνει ότι συμφωνεί με τα όσα της προτάθηκαν. Το αντίθετο  μάλιστα. Αλλωστε, ποτέ δεν έλειψαν οι προτάσεις από ανταγωνιστικά κανάλια καθώς ακόμα και σε περιόδους που η θεματολογία της εκπομπής της δεν ευνοείται από την επικαιρότητα εκείνη πάντα έχει τον τρόπο της να πηγαίνει καλά.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!