Το πρόσωπο των ημερών κατάφερε να έχει χθες καλεσμένο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων ο ΣΚΑΪ και η Σια Κοσιώνη στην πρώτη της εμφάνιση για το 2019. Ο Νίκος Μανιαδάκης αφού μίλησε το protothema.gr εμφανίστηκε στο στούντιο του ΣΚΑΪ απαντώντας σε καίρια ερωτήματα της δημοσιογράφου.  

Ετσι, το κεντρικό δελτίο του σταθμού κατάφερε να βρεθεί στην πρώτη θέση προτίμησης του τηλεοπτικού κοινού με μέσο όρο στο σύνολο 17,7%, ενώ το αντίπαλο δελτίο του STAR με τη Μάρα Ζαχαρέα έκανε 16,3%, ενώ του ΑΝΤ1 που είχε ξεκινήσει λίγο νωρίτερα έκανε μόλις 13,9%.

Ωστόσο, στο νεανικό κοινό δεν είχαν την ίδια άποψη οι τηλεθεατές. Πρώτο σε τηλεθέαση δελτίο για το κοινό 18-54 ήταν το STAR με 16,8%. Ακολουθεί αυτό του ΣΚΑΪ με 12,7% και στο τέλος αυτό του ΑΝΤ1 με 10,8%.

Τέλος, στη μάχη των 7 ανάμεσα σε ALPHA και OPEN εκεί για ακόμα μια φορά, ο Αντώνης Σρόιτερ επικράτησε με μεγάλη διαφορά. Το δελτίο του ALPHA έκανε μέσο όρο στο σύνολο 22,5% και αυτό του OPEN μόλις 6%. Οσο για το νεανικό κοινό, είχαμε 21,4% και 5,9% αντίστοιχα.