Πρωίαν σε είδον: Η πρόταση της ΕΡΤ για την εκπομπή και το μέλλον της

team
team

Πολύ καλά φαίνεται ότι είναι τα νέα από το Ραδιομέγαρο για την εκπομπή Πρωίαν σε είδον που παρουσιάζουν ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά.

Κόντρα στις φήμες που εδώ και καιρό διακινούνται ότι η εκπομπή «κόβεται», οι πληροφορίες φέρνουν στο φως ένα εντελώς διαφορετικό σενάριο.

Καθώς οι συζητήσεις για την ερχόμενη σεζόν έχουν ήδη ξεκινήσει σε πολλά κανάλια, διεργασίες γίνονται και στη δημόσια τηλεόραση. Η πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή της ΕΡΤ1 – που να θυμίσουμε ξεκίνησε ως μεσημεριανή και φέτος μετακόμισε στην πρωινή ζώνη όπως είναι και ο τίτλος της- διαγράφει μια πολύ καλή πορεία για τα δεδομένα της ΕΡΤ στους πίνακες τηλεθέασης.

Μάλιστα τα νούμερά της ήταν ακόμα και διψήφια στην περίοδο των γιορτών -οπότε και είδαμε μεν μαγνητοσκοπημένα αλλά «φρέσκα» επεισόδια- όταν στα υπόλοιπα κανάλια υπήρχαν μόνο ταινίες και επαναλήψεις σειρών.

- Advertisement -

Παράλληλα έχει αφήσει θετικό αποτύπωμα ως προς το περιεχόμενό της, που έχει χιούμορ, άποψη, άνεση αλλά και καλύπτει τις ανάγκες της ΕΡΤ για την προβολή της μυθοπλασίας της.

Πηγή: znews.gr – Ηλέκτρα Αντωνιάδη

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *