Πρεμιέρα Happy Day – Μαρία Τζομπανάκη: Η Καλλιόπη δεν αυτοκτονεί!

team
team

Με λάμψη, χαμόγελο και χαρά, με άποψη και απαράμιλλο στυλ, η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η πιο happy παρέα της ελληνικής τηλεόρασης επέστρεψε σήμερα το πρωϊ στον Alpha, για να κάνει τις μέρες μας happy! Στην πρεμιέρα της εκπομπής προσκεκλημένη ήταν η Μαρία Τζομπανάκη, η «καπετάνισσα του «Σασμού», η οποία με γλυκύτητα και αμεσότητα, μίλησε για τον Σασμό και την Καλλιόπη, για το τι θα δούμε τη Β΄σεζόν στην δημοφιλέστερη σειρά της σεζόν που μας πέρασε αλλά και το πώς αισθάνεται ως γιαγιά του μικρού Αχιλλέα.

Η Μαρία Τζομπανάκη είπε:

Σχετικά με την ενοχή για το φόνο του Άγγελου: «Λίγο πολύ ξέρουμε τι θα συμβεί. Ο τρόπος που θα συμβεί, η διαδρομή μέχρι να συμβεί, το πώς θα γίνει» είναι αυτό που περιμένουμε.

Για τους χαρακτήρες: «Όλοι οι ηθοποιοί αγαπάμε αυτό που κάνουμε, βάζουμε τη δική μας σκέψη και συναίσθημα και γίνονται πιο αληθινοί οι χαρακτήρες. Αυτό δεν περνάει απαρατήρητο στους τηλεθεατές».

- Advertisement -

 

Σε σχέση με το εάν αυτοκτονεί η Καλλιόπη: «Η Καλλιόπη δεν αυτοκτονεί, για να εξιλεωθεί. Δεν αυτοκτονεί. Σα μάνα θα έπαιρνε, ασυζητητί, πάνω της ένα έγκλημα για τα παιδιά της».

 

Για τον εγγονό της, Αχιλλέα: «Ο Αχιλλέας μας έχει καθαρά μάτια, ένα χαμόγελο που αστράφτει κι εμπιστοσύνη στους ανθρώπους. Με φωνάζει γιαγιά με ένα δικό του μουσικό τρόπο».

 

Οι συνάδελφοι της Μαρίας Τζομπανάκη από την παράσταση «Ματωμένος Γάμος» όπου πρωταγωνιστεί, μίλησαν γι’ αυτήν στην κάμερα του «Happy Day», για τις ιδιοτροπίες, τους ψυχαναγκασμούς της αλλά και τι δεν αποχωρίζεται ποτέ.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *