Πρεμιέρα απόψε για τη Μάρα Ζαχαρέα. Τι μένει και τι αλλάζει στην ενημέρωση του STAR;

-

- Advertisment -.
- Advertisement -

Η Μάρα Ζαχαρέα επιστρέφει απόψε στην παρουσίαση του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του Star από τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου καθημερινά στις 19:55.
Στόχος του ενημερωτικού τομέα για τη νέα τηλεοπτική σεζόν 2019-2020 είναι να εδραιωθεί η συνεχής ανοδική πορεία του δελτίου στα δυναμικά κοινά. Το δελτίο δίνει έμφαση στα ζητήματα, που απασχολούν την κοινωνία αλλά και στις διεθνείς εξελίξεις.
Επενδύουν στην ιδιαίτερη οπτικοποίηση των θεμάτων και στην ανάλυση του τι σημαίνει κάθε πολιτικό γεγονός για τη ζωή και την καθημερινότητα των πολιτών. Στο δυναμικό του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του Star παραμένει η έγκυρη πολιτική αναλύτρια Κάτια Μακρή.

Στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων τα Σαββατοκύριακα στις 19:55 παραμένει τελικά η Κατερίνα Παναγοπούλου, παρά τις σειρήνες των καιρών και στο Μεσημεριανό Δελτίο Ειδήσεων  καθημερινά στις 15:00 η Ελένη Τσαγκά. Στο Απογευματινό Δελτίο Ειδήσεων στις 18:30 εντάσσεται από σήμερα, όπως σας είχαμε αναφέρει, η έμπειρη δημοσιογράφος Ιωάννα Βάσσου. Όπως πάντα θα περιέχει και το Δελτίο Ειδήσεων στη Νοηματική Γλώσσα με τον Κώστα Χριστοδουλάκο.

Στο κυβερνητικό ρεπορτάζ, ο έγκυρος πολιτικός συντάκτης Πέτρος Μποτσαράκος, ενώ το οικονομικό ρεπορτάζ έχει την υπογραφή του Γιώργου Παππού. Στα αποκαλυπτικά κοινωνικά θέματα η Τασούλα Παπανικολάου.

- Advertisement -
- Advertisement -

Τελευταία άρθρα

Ποια σειρά κατεβάζει ρολά στον ΑΝΤ1 λόγω χαμηλής τηλεθέασης;

Η κωμική σειρά του ΑΝΤ1 "Αν ήμουν πλούσιος" ρίχνει αυλαία στις 29 Μαΐου, λόγω χαμηλής τηλεθέασης. Μάλιστα, στη θέση...

Πότε τελικά κάνει πρεμιέρα η Αντελίνα;

Ο κορονοϊός ήταν η αιτία που δεν είχε κάνει πρεμιέρα μέχρι τώρα η εκπομπή της Αντελίνα Βαρθακούρη, η οποία...

Φαίη Σκορδά – Νίκος Ηλιόπουλος: Το πρώτο ΣΚ μετά την απελευθέρωση των μετακινήσεων

Οι μετακινήσεις απελευθερώθηκαν και η παρουσιάστρια του Πρωινού Φαίη Σκορδά μαζί με τον σύντροφο της Νίκο Ηλιόπουλο επέλεξαν να...

Netflix: Ποιοι κινδυνεύουν να χάσουν τον λογαριασμό τους;

Eχετε να μπείτε στο λογαριασμό σας στο Netflix από την πρώτη σεζόν του «House of Cards»; Τότε θα πρέπει να...
- Advertisement -
- Advertisement -

Μπορεί επίσης να σας αρέσειΣΧΕΤΙΚΑ
Συνιστάται σε εσάς